opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. 

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder? 

Jazeker! Nee, helaas...

PLENTY Vaporizer

Artikelnr: ART000372
€ 219,00
x

PLENTY Vaporizer

Als we het over opvallende vaporizers hebben, dan mag de PLENTY niet ontbreken. Deze handheld vaporizer doet precies wat jij wil.

De PLENTY vaporizer is vooral opvallend door zijn gekrulde, roestvrij stalen inhaleerslang. Deze slang zorgt ervoor dat de damp koeler aanvoelt in je keel en er efficiënter verdampt kan worden. Het roestvrij stalen materiaal voorkomt dat er schadelijke stoffen in de damp komen. Dit wordt ondersteund door het krachtige, zuinige verwarmingselement in de PLENTY vaporizer.

Het handige van de PLENTY is dat je hem met één hand kunt gebruiken. Het handige handvat is zo geplaatst, dat je met dezelfde hand alle knoppen kunt bedienen. Houd wel in gedachten dat de PLENTY vaporizer altijd aan het stopcontact verbonden moet zijn. Deze vaporizer kan temperaturen tussen de 130 en 200 ⁰C voortbrengen; ideaal voor ieder soort kruid. De PLENTY is dus perfect als je een handzame vaporizer van hoge kwaliteit zoekt!

 

Features:

  • Designed by Storz & Bickel
  • Adjustable temperature between 130 °C and 200 °C
  • High-performance heating cartridge
  • Flavourless and food-safe materials
  • Double helix heat exchanger
  • Automatic switch off
Beoordelingen (3)
PLENTY Vaporizer

Ik heb al tien jaar op verschillende manieren gerookt. Dit is wat je nodig hebt. De Plenty is goed doordacht en zeer handig in gebruik.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Goede vaporizer, lekkere koele vape. De plenty is snel op bedrijfstemperatuur, ook gemakkelijk is dat hij uit zichzelf uitgaat bij niet gebruik. Enig jammere is dat ik hem 2 weken geleden heb gekocht. Ik had beter even kunnen wachten, dan had ik er een mooie aluminium grinder bijgekregen. :)
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Ik ging niet voor het mooie uiterlijk, maar voor de functionaliteit. Na lang zoeken en vergelijken op internet deze vaporizer gekocht, en de kenners hebben gelijk. Goed gekoelde flinke vape, die direct inslaat. Het apparaat ligt prettig in de hand en is met het lange snoer ook makkelijk door te geven. Het enige waar ik een opmerking over heb is de temperatuurregeling. Het metertje aan de voorzijde schiet na enkele minuten en bij instelling 6 al ruim over de 200 graden, waar de gebruiksaanwijzing een temperatuur van 190 graden beloofd.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
€ 219,00