opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden
Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder, en ga je daarnaast akkoord met ons cookiebeleid?

Jazeker Nee helaas

9.2 / 10 van 1708 reviews

Schrijf jij je ook in?Spaarpunten 

Omdat iedereen tegenwoordig gek is op sparen, ook bij ons kun je sparen! Voorheen heeft Dutch-smart coupon code's gebruikt, door problemen zeggen wij dag tegen de couponcode's.  

Het puntensysteem van Dutch Smart
Wij vinden het erg leuk om jou als klant te hebben. We zorgen er dan ook voor dat onze producten en service van zo’n goede kwaliteit zijn, dat jij tevreden met ons bent en vaker terugkomt. Want klanten die tevreden zijn met ons, daar zijn wij ook gelukkig mee. Daarom hebben we besloten om onze trouwe klanten te belonen door middel van ons nieuwe puntensysteem.

Met dit systeem kun je op allerlei manieren punten verdienen, die je later weer in onze webshop uit kunt geven. Zo proberen wij iets terug te doen voor onze vaste klanten. Lees snel verder over hoe je punten kunt verdienen en wat je met die punten kunt doen!

Hoe kan ik spaarpunten verdienen?
Allereerst dien je een account aan te maken voordat de order wordt geplaatst, alleen dan is het mogelijk om te spaarpunten te ontvangen. Spaarpunten ontvangen gaat ontzettend makkelijk. Je krijgt namelijk voor elke euro die je in onze shop uitgeeft 1 spaarpunt. Een bestelling van 20 euro levert je dus al 20 spaarpunten op! 

Wat kan ik met mijn spaarpunten?
Je spaarpunten kun je overal in onze webshop gebruiken. Met genoeg punten kun je bijvoorbeeld korting krijgen op de aankopen in je winkelwagen, of zelfs producten gratis krijgen. Het is dus een win-winsituatie: jij helpt ons en wij helpen jou! Je kunt zo veel punten sparen en uitgeven als je maar wilt; we hebben geen limiet. Als je jouw punten hebt uitgegeven, kun je gewoon weer opnieuw beginnen met spaarpunten verdienen. 100 spaarpunten hebben een waarde van €1,00 welke je kunt inwisselen in het afrekenproces. 

Gratis Producten
Standaard heeft Dutch-smart aanbiedingen met gratis producten, waarom? Wij vinden het leuke om cadeaus te geven. 
De gratis producten kunnen afwijken van de afbeeldingen, meestal is dit wel correct.
Bij elke bestelling ontvang je een gratis aansteker met het Dutch-Smart logo. Voor elke bestelling van 50 euro of meer, ontvang je een plastic Dutch-smart grinder. 
Als je bij ons een bestelling boven de €100 plaatst, geven wij een gratis aluminium grinder, een 4-part met pollinator en natuurlijk het mooie logo gegraveerd. 

Verpakking van kruiden en extracten
De verpakking van onze kruiden hangt af van verschillende factoren. Onze productverpakking kan afwijken van de afbeelding. Deze kruiden zullen verpakt zijn in: een cilinder bus, een aluminium gesealde stazak met gripsluiting of een transparante gripzak. Uiteraard wordt alles discreet verpakt en verzonden.