opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden
Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder, en ga je daarnaast akkoord met ons cookiebeleid?

Jazeker Nee helaas

9.2 / 10 van 1703 reviews

CODE: ZOMER2024
15% KORTING OP ALLES!

Schrijf jij je ook in?

Kratom tincturen

Even toe aan een kick? Dan is de kans groot dat je kratom (Mitragyna speciosa) al eens hebt overwogen of misschien zelfs al wel eens hebt gebruikt. Op Dutch Smart vind je kratom in alle soorten en maten: we hebben de meest uiteenlopende varianten, maar hebben tevens een groot aanbod kratom extracten en kratom tincturen. Een kratom tinctuur is één van de krachtigste en meest gemakkelijke manieren om kratom te gebruiken. Deze tincturen worden gemaakt door de krachtige verbindingen in kratom op te lossen in alcohol om zo een vloeistof te vormen. Want dat is eigenlijk wat deze kratom tincturen zijn: vloeibare kratom! Er bestaat bij deze kratom tincturen een verschil tussen kratom die ‘intact’ is gebleven en kratom die sterk geconcentreerd is. Meestal wordt dit aangeduid met indicatoren als 15x of 3:1.

9 Artikelen

Kratom tinctuur kopen

Ben je toe aan een nieuwe manier van kratom nuttigen? Dan is een tinctuur absoluut wat je zoekt. Kratom tinctuur is een mengsel dat is afgeleid van de extractie van actieve alkaloïden die in kratom aanwezig zijn. In eenvoudigere woorden: het is een vloeistof met alle werkzame stoffen van ‘normale’ kratom, maar dan in een handig te gebruiken vloeibare vorm. In de meeste gevallen wordt kratom verwerkt in ethanol. De gevormde vloeistof bevat alle essentiële elementen van kratom waar mensen het voor gebruiken. Eigenlijk is zo’n kratom tinctuur simpelweg een van de beste manieren om een krachtige kratom-blend te maken en van alle voordelen te genieten die dit bijzondere kruid te bieden heeft.

Maar hoe veel kratom moet je dan nemen voor het gewenste effect? Allereerst raden we altijd aan om met een lage doses te beginnen. Een aantal gram zorgt al voor effecten die meestal al binnen 10 minuten optreden. Uiteindelijk houden deze zo’n anderhalf uur stand. Een grote doses is ongeveer 10 tot 25 gram gedroogde bladeren - dit wordt genuttigd voor zijn tegenovergestelde effecten. Let er bij het kopen van een tinctuur dus goed op welk extract je koopt en of het een geconcentreerde variant van kratom is.