opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. 

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder? 

Jazeker! Nee, helaas...

Kratom tincturen

Op zoek naar meer energie, een betere focus of juist een relaxed gevoel? Dan is de kans groot dat je kratom (Mitragyna speciosa) al eens hebt overwogen of misschien zelfs al wel eens hebt gebruikt. Op Dutch Smart vind je kratom in alle soorten en maten: we hebben de meest uiteenlopende varianten, maar hebben tevens een groot aanbod kratom extracten en kratom tincturen. Een kratom tinctuur is één van de krachtigste en meest gemakkelijke manieren om kratom te gebruiken. Deze tincturen worden gemaakt door de krachtige verbindingen in kratom op te lossen in alcohol om zo een vloeistof te vormen. Want dat is eigenlijk wat deze kratom tincturen zijn: vloeibare kratom! Er bestaat bij deze kratom tincturen een verschil tussen kratom die ‘intact’ is gebleven en kratom die sterk geconcentreerd is. Meestal wordt dit aangeduid met indicatoren als 15x of 3:1.

Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1

Kratom tinctuur kopen

Ben je toe aan een nieuwe manier van kratom nuttigen? Dan is een tinctuur absoluut wat je zoekt. Kratom tinctuur is een mengsel dat is afgeleid van de extractie van actieve alkaloïden die in kratom aanwezig zijn. In eenvoudigere woorden: het is een vloeistof met alle werkzame stoffen van ‘normale’ kratom, maar dan in een handig te gebruiken vloeibare vorm. In de meeste gevallen wordt kratom verwerkt in ethanol. De gevormde vloeistof bevat alle essentiële elementen van kratom waar mensen het voor gebruiken. Eigenlijk is zo’n kratom tinctuur simpelweg een van de beste manieren om een krachtige kratom-blend te maken en van alle voordelen te genieten die dit bijzondere kruid te bieden heeft.

Waarom kratom gebruiken?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen kratom gebruiken. De plant wordt al vele jaren in Thailand, Maleisië en andere Zuid-Aziatische landen gebruikt vanwege zijn speciale effecten. De bladeren - of in dit geval de tincturen - worden naast hun medicinale effecten gebruikt als een stimulerend middel, maar tegelijkertijd als een kalmerend middel. Klinkt tegenstrijdig? Dat is het ook, maar we gaan het je allemaal uitleggen! Wanneer er een lage doses kratom wordt genuttigd, dan rapporteren gebruikers vaak een boost in energie. Kortom: het stimulerende effect komt van een lage doses. Je wordt energieker, meer alert, socialer en euforisch. Ga je voor een hogere doses, dan werkt kratom eerder verdovend en pijnstillend. De aanwezige alkaloïden hebben pijnstillende, ontstekingsremmende en spierverslappende eigenschappen. Dit heeft ervoor gezorgd dat het een geweldig kruid is om diverse aandoeningen mee te verhelpen.


Maar hoe veel kratom moet je dan nemen voor het gewenste effect? Allereerst raden we altijd aan om met een lage doses te beginnen. Een aantal gram zorgt al voor stimulerende effecten die meestal al binnen 10 minuten optreden. Uiteindelijk houden deze zo’n anderhalf uur stand. Een grote doses is ongeveer 10 tot 25 gram gedroogde bladeren - dit wordt genuttigd voor zijn sedatieve effecten en dus voor een kalmerend effect. Zo’n hogere doses leidt tot gevoelens van kalmte en euforie en kan tot wel 6 uur aanhouden! Let er bij het kopen van een tinctuur dus goed op welk extract je koopt en of het een geconcentreerde variant van kratom is.