opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden
Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder, en ga je daarnaast akkoord met ons cookiebeleid?

Jazeker Nee helaas

9.2 / 10 van 1703 reviews

CODE: ZOMER2024
15% KORTING OP ALLES!

Schrijf jij je ook in?

Afrodisiacum kruiden

Wil jij jouw seksleven wat spannender maken? Merk je dat je libido niet meer zo hoog is als vroeger? Of zou je willen dat je uithoudingsvermogen wat langer was? Je kunt natuurlijk allerlei omslachtige methoden proberen om van deze problemen af te komen. Maar Dutch-Smart heeft een heel fijne oplossing voor je: afrodisiacumkruiden. Sommige vna deze kruiden hebben een lustopwekkende werking en verhogen je libido, zowel voor mannen als vrouwen. Kijk en lees zelf over de verschillende kruiden en hun werking!

12 Artikelen

De effecten van onze afrodisiacum kruiden

Libidostimulerende kruiden worden ook wel afrodisiaca genoemd, naar de Griekse godin voor de vruchtbaarheid en schoonheid Aphrodite. Deze categorie kruiden wordt afrodisiaca genoemd. Afrodisiaca zorgen vaak voor een hoger libido en seksueel uithoudingsvermogen door de hormoonspiegel te beïnvloeden. De effecten verschillen per kruid. Sommige kruiden verhogen het testosterongehalte van mannen, waardoor ze vaker seks kunnen hebben en hun erectie beter in stand kunnen houden. Dit is dus een ideaal middel voor mannen die weinig zin in seks hebben of niet goed presteren. Andere middelen beïnvloeden je hormoonstelsel en verbeteren fysieke kracht en seksueel uithoudingsvermogen. Zowel bij mannen als vrouwen. Dit is erg geschikt voor mensen die bijvoorbeeld snel klaarkomen.

Een kruid dat momenteel erg populair is in onze webshop, is damiana, ook wel bekend als Turnera Diffusa. Dit libidokruid komt van nature voor in de subtropische klimaten van zuidelijk Texas, Mexico, Midden- en Zuid-Amerika en het Caribisch gebied. In deze gebieden wordt het al vele eeuwen lang gebruikt. En is fijne seks niet precies wat elke man (en vrouw) wilt? Deze libidokruiden werken allemaal op een verschillende manier op het menselijk lichaam, maar één ding hebben ze gemeen: je prestaties in de slaapkamer zullen nooit meer hetzelfde zijn.

Het gebruik van libidokruiden

Onze seksstimulerende kruiden komen voornamelijk in poedervorm. Hier kun je bijvoorbeeld thee van zetten, of een mengsel met een andere drank maken. Je hoeft dus niets ingewikkelds te doen, maar kijk wel goed op de verpakking hoeveel van het kruid je moet gebruiken. Wees wel geduldig na inname. Veel afrodisiaca hebben niet direct effect. Bij sommige kruiden is het zelfs zo dat je over langere tijd een aantal keer moet innemen om pas iets te merken. Gelukkig komt elk kruid met een uitleg.

Waar je op moet letten

Zoals veel natuurlijke kruiden hebben ook afrodisiaca verschillende bijwerkingen. De werkzame stoffen kunnen invloed hebben op medicijnen die je slikt. Ook kunnen ze bijwerkingen hebben bij bepaalde ziektes. Zo kun je het kruid Tongkat Ali niet gebruiken bij hart- en vaatziekten of diabetes. Lees daarom altijd de bijsluiter en de verpakking van het kruid. Ga desnoods naar de arts voordat je een bepaald afrodisiacumkruid gebruikt als je onzeker bent. Ook kun je zo veel mogelijk informatie op het internet opzoeken. Veiligheid gaat immers boven alles. Dan pas kan je écht genieten van onze afrodisiacum kruiden. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.