opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. 

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder? 

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Butea superba 25x extract - Red Kwao Krua 10 gram

Artikelnr: ART000527
Herbs of the Gods
€ 11,70

Butea superba extract 25x

Butea superba is een kruid afkomstig uit Thailand. Het wordt gebruikt door mannen als een krachtig natuurlijk afrodisiacum. Butea superba verbetert de doorbloeding voor een sterkere en langere erectie. Er zijn geen bijwerkingen bekend.

Wat is Butea Superba?

De Butea superba is een plant die groeit in India, China, Vietnam en Thailand. De wortels worden al vele jaren gebruikt als medicijn. Mensen nemen Butea superba voor seksuele prestatieproblemen zoals erectiestoornissen en bij gebrek aan interesse in seksuele activiteit. Ze nemen het ook voor diarree, pijn of moeilijkheden bij het urineren en koorts. Het kruid komt voor het verschillende soorten traditionele geneeskunde, waaronder de traditionele Thaise geneeskunde. Dit voedingssupplement wordt voornamelijk gebruikt om het seksleven te versterken en het libido een boost te geven. 

Tot nu toe zijn de meeste bewijzen voor de potentiële gezondheidsvoordelen van Butea superba afkomstig van voorlopig onderzoek naar dieren, maar er is enorm veel anekdotisch bewijs dat het kruid ook op mensen een gunstige werking heeft. Uit een aantal op ratten gebaseerde studies die de afgelopen jaren zijn gepubliceerd, blijkt bijvoorbeeld dat Butea superba kan helpen bij de behandeling van erectiestoornissen. Deze studies omvatten een rapport gepubliceerd in het tijdschrift Andrologia in 2012, waarin testen op diabetische ratten bepaalden dat Butea superba de erectiele functie kan helpen verbeteren door de bloedsomloop te stimuleren.

Hoewel er maar weinig onderzoeken zijn die de effecten van Butea superba op de gezondheid van de mens hebben getest, suggereert een klinisch onderzoek dat in 2003 in de Asian Journal of Andrology werd gepubliceerd , dat het kruid kan helpen bij de behandeling van erectiestoornissen. Analyse van de bevindingen van een groep vrijwilligers (leeftijd 30 tot 70) met erectiestoornissen wees uit dat er een significante verbetering van de erectiele functie van de meeste patiënten werd waargenomen. 

Butea Superba: een krachtig sekskruid

De meeste belangstelling voor Butea Superba komt van mannen, en dat heeft natuurlijk zijn redenen. Het kruid zou de spierspanning, kracht en energie van de mens sterk kunnen verbeteren. Klinische studies hebben aangetoond dat Butea Superba een gezondere vasodilatatie in de bloedbaan stimuleert die verwijst naar de rest van de gladde spiercellen in de wanden van bloedvaten. Simpel gezegd betekent dit dat er tijdens de seks meer bloed naar de penis kan stromen, met als gevolg een hardere en krachtigere erectie. 

Gebruik

De meest eenvoudige manier om dit extract in te nemen is met behulp van kruidencapsules. Gebruik 500 mg per capsule en neem 3 maal per dag 1 capsule voor de maaltijd.

Beoordelingen (0)
Butea superba 25x extract - Red Kwao Krua 10 gram heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.