opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. 

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder? 

Jazeker! Nee, helaas...

Tinctuur kopen

Alle tincturen die je in onze webshop vindt, zijn oplossingen van kruiden. Onze tincturen hebben verschillende werkingen en effecten, die bij iedereen kunnen verschillen. Bij ieder product lees je hier meer over. Ons assortiment tincturen is erg uitgebreid: je hebt de keuze uit de meest uiteenlopende soorten kruidentincturen en vloeibare extracten. We vertellen je daarom graag meer over een aantal van deze tincturen.

Artikel 1 tot 23 (van de 23 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 23 (van de 23 artikelen). Resultaat:1

Kruidentincturen en vloeibare extracten

Wormwood is een extract dat erg bitter is. Het belangrijkste ingrediënt is Alsem, wat in 1792 door een Franse dokter werd uitgevonden. In eerste instantie werd deze tinctuur als medicijn bedoeld, maar later werd het meer recreatief gebruikt. Deze licht verdovende tinctuur geeft je een geruststellend gevoel. Ben je op zoek naar een tinctuur die euforisch werkt? Dan is de Blauwe Lotus wellicht een interessante optie voor je. Deze tinctuur kan je ook milde hallucinaties geven bij hogere doseringen. Let hierbij dus op de aanbevolen dosering: maximaal twee keer per dag 6-10 druppels. Je kunt dit bijvoorbeeld in water of een sapje verwerken. Voor een relaxed en ontspannen gevoel is de Fenix Black zeer geschikt. Dit vloeibare extract is van hoogwaardige kratombladeren uit Bali gemaakt en is eenvoudig te gebruiken.

 

Tinctuur kopen bij Dutch-Smart

Zoals je hebt kunnen lezen variëren de effecten van de tincturen enorm. We raden je dan ook aan om de productomschrijvingen goed te lezen. Mocht je nog vragen hebben over de werking, het gebruik of de effecten van tincturen, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Een tinctuur kopen in onze webshop werkt erg snel en eenvoudig: binnen 1 tot 3 werkdagen ontvang je je bestelling al in huis! Bij bestellingen boven de €50,- zijn de verzendkosten gratis en bij elke order spaar je ook nog eens punten, waarmee je korting opbouwt.