opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden
Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder, en ga je daarnaast akkoord met ons cookiebeleid?

Jazeker Nee helaas

9.2 / 10 van 1703 reviews

CODE: ZOMER2024
15% KORTING OP ALLES!

Schrijf jij je ook in?

Sex stimulants

Ervaren jullie veel drukte, is het tussen de lakens wat ingedut, of wil je een écht bijzondere avond? Met de natuurlijke liefdesformules uit onze webshop is alles mogelijk. Sommige van deze kruiden worden over de hele wereld gewaardeerd om hun seksueel stimulerende werking. Ze verbeteren bijvoorbeeld de doorbloeding van de genitaliën en bevorderen een goede en gezonde hormonale balans en weerstand. Ideaal voor man én vrouw, maar elk middel is anders, dus lees je goed in!

55 Artikelen

Wat doet een afrodisiacum?

Seks stimulants versterken het verlangen naar seks, en maken gevoelens intenser. Zo kan een aanraking de nodige kriebels veroorzaken, maar een knipoog ook. Wanneer je een afrodisiacum inneemt, komen er bepaalde stofjes vrij die worden opgenomen in het bloed en in de hersenen worden verwerkt. De stofjes kunnen bijvoorbeeld de productie van hormonen beïnvloeden. Zo kunnen hormonen die je seksdrive vergroten extra aangemaakt worden en stoffen die je seksdrive afremmen, verminderen.

Een seks stimulant houdt over het algemeen een aantal uur aan en werkt na een half uur. Hierdoor heb je over het algemeen lang zin in seks, zelfs na de vrijpartij. Veel afrodisiaca hebben bovendien een rustgevende werking, waardoor seks als prettiger en vrediger wordt ervaren. Negatieve gevoelens hebben dan ook voor veel mensen een negatieve invloed op het seksleven.

Alles voor een geweldig seksleven

In de webshop van Dutch Smart vind je tal van producten om je seksleven naar een hoger niveau te tillen. Zo hebben we niet alleen deze geweldige seks stimulanten, maar vind je in onze shop ook talloze seksspeeltjes en afrodiserende kruiden. Kortom: als je op zoek bent naar een beter, heftiger en passievoller seksleven, dan zit je bij Dutch Smart helemaal goed.

Met meer dan 50 verschillende soorten seksstimulanten zit er altijd wel wat voor je tussen. De libidoboosters van Dutch Smart komen dan ook in alle soorten en maten: van vloeibare afrodisiaca tot capsules en pillen. Zelfs libido-thee hebben we voor je in de aanbieding!

Soorten seks stimulanten

We kunnen bij afrodisiaca onderscheid maken in gebruiksmethode, chemische structuur en op de natuurlijkheid van de stimulanten.

  • Gebruiksmethode: sommige stimulanten worden via een vloeistof ingenomen, terwijl anderen in de vorm van een pil of een poeder worden genuttigd.
  • Chemische structuur: de werkzame stoffen verschillen per stimulant. Dit betekent dat je van de ene soort afrodisiacum andere gevoelens krijgt dan van de volgende.
  • Natuurlijkheid: sommige seks stimulanten komen in het dagelijks leven ook al in grote mate voor. Denk bijvoorbeeld aan chocola en aardbeien. Andere seks stimulanten zijn synthetisch, en alleen maar te verkrijgen in winkels zoals Dutch-Smart.

Wil je meer weten over de producten van Dutch-Smart, of over de werking ervan? Neem dan gerust even contact op.