opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. 

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder? 

Jazeker! Nee, helaas...

Sex stimulants kopen?

Ervaren jullie veel stress, is het tussen de lakens wat ingedut, of wil je een écht bijzondere avond? Met de natuurlijke liefdesformules uit onze webshop is alles mogelijk. Deze kruiden worden over de hele wereld gewaardeerd om hun seksueel stimulerende werking. Ze verbeteren de doorbloeding van de genitaliën en bevorderen een goede en gezonde hormonale balans en weerstand. Ideaal voor man én vrouw.

Artikel 1 tot 51 (van de 51 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 51 (van de 51 artikelen). Resultaat:1

Wat doet een afrodisiacum?

Seks stimulants versterken het verlangen naar seks, en maken gevoelens intenser. Zowel fysiek als psychisch. Zo kan een aanraking de nodige kriebels veroorzaken, maar een knipoog ook. Wanneer je een afrodisiacum inneemt, komen er bepaalde stofjes vrij die worden opgenomen in het bloed en in de hersenen worden verwerkt. De stofjes kunnen bijvoorbeeld de productie van hormonen beïnvloeden. Zo kunnen hormonen die je seksdrive vergroten extra aangemaakt worden en stoffen die je seksdrive afremmen, verminderen.

Een seks stimulant houdt over het algemeen een aantal uur aan en werkt na een half uur. Hierdoor heb je over het algemeen lang zin in seks, zelfs na de vrijpartij. Veel afrodisiaca hebben bovendien een ontspannende werking, waardoor seks als prettiger en vrediger wordt ervaren. Stress heeft namelijk voor veel mensen een negatieve invloed op het seksleven.

Soorten seks stimulanten

We kunnen bij afrodisiaca onderscheid maken in gebruiksmethode, chemische structuur en op de natuurlijkheid van de stimulanten.

  • Gebruiksmethode: sommige stimulanten worden via een vloeistof ingenomen, terwijl anderen in de vorm van een pil of een poeder worden genuttigd.
  • Chemische structuur: de werkzame stoffen verschillen per stimulant. Dit betekent dat je van de ene soort afrodisiacum andere gevoelens krijgt dan van de volgende.
  • Natuurlijkheid: sommige seks stimulanten komen in het dagelijks leven ook al in grote mate voor. Denk bijvoorbeeld aan chocola en aardbeien. Andere seks stimulanten zijn synthetisch, en alleen maar te verkrijgen in winkels zoals Dutch-Smart.

Wil je meer weten over de producten van Dutch-Smart, of over de werking ervan? Neem dan gerust even contact op.