opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden
Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder, en ga je daarnaast akkoord met ons cookiebeleid?

Jazeker Nee helaas

9.2 / 10 van 1708 reviews

Schrijf jij je ook in?

Energizers

Normaal is het de bedoeling om 's avonds lekker te gaan slapen aan het einde van de dag. Maar wat als je daar helemaal geen zin in hebt, of als je nog naar een feestje moet? Tegenwoordig zijn er zogenaamde energizers, die ingenomen kunnen worden op het moment dat je behoefte hebt aan een lekkere kick. Bij Dutch Smart kun je deze goedkoop aanschaffen. Energizers zijn tegenwoordig meer geaccepteerd, zeker in het uitgaansleven. Sommige mensen verwarren energizers met XTC, maar dat is onterecht. Er zit wel degelijk verschil tussen. We leggen het je graag uit! Daarnaast vertellen we je meer over de verschillende soorten, die we ook allemaal aanbieden in onze shop.

35 Artikelen

Wat zit er in een energizer?

Vrijwel alle energizers zijn niet synthetisch, terwijl XTC dat wel is. Dit betekent dat er in XTC chemische middelen zitten die op onnatuurlijke wijze zijn geproduceerd. Denk bijvoorbeeld aan 3,4-methyleendioxymethamfetamine, afgekort MDMA. MDMA wordt geproduceerd door safrole, een soort olieachtige vloeistof, te synthetiseren. In veel XTC pillen kunnen zeer schadelijke stoffen zitten vanwege de manier waarop ze worden gemaakt: vaak zitten er naast MDMA een groot aantal vulstoffen die niet goed zijn voor het lichaam.

Een energizer heeft vaak cafeïne in de basis zitten, die je een wakker gevoel geeft. Net als de cafeïne in koffie en cola dus! Daarnaast zitten er ook vitaminen en extracten in, die soms als functie hebben je op te peppen. Door deze “over het algemeen vrij natuurlijke stoffen” is het een stuk minder schadelijk om een energizer te nemen dan een XTC pil. 

Verschillende soorten energizers

Bij Dutch Smart kun je diverse energizers kopen:

  • Capsules die veel worden gebruikt wanneer je een moment van focus en discipline nodig hebt. Deze capsules zijn over het algemeen niet erg duur.
  • Energizers voor feesten en evenementen worden het meest verkocht. Deze zijn in verschillende vormen te verkrijgen; poeder, capsule, of als vloeistof. Het doel hiervan is het nabootsen van een chemische XTC pil.
  • Vetverbrandende energizers. Door je stofwisseling te versnellen kun je met het gebruik van een dergelijke pil je lichaam laten afslanken.

De meeste energizers in pil of capsule vorm hebben vaak de basis van cafeïne. Daarbij zitten er verschillende natuurlijke extracten en vitamines in. De energiegevende kruiden en extracten worden meestal toegevoegd aan een drankje. Heb je vragen over het gebruik of ons assortiment? Neem gerust contact met ons op!