opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden
Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker Nee helaas

9.2 / 10 van 1673 reviews

Trance-E 4 caps - Happy Caps

9,50

 ​​​Lage verzendkosten Altijd discreet verzonden
Spaarpunten systeem Gratis cadeau bij elke bestelling

Beschrijving

Trance E 4 caps - Happy caps

Ervaar een nieuw niveau met Trance-e, de nieuwste toevoeging aan de Happy Caps 2024-reeks. Met als doel uw humeur, gevoelens en algehele staat van zijn te verbeteren, biedt Trance-e een unieke reis door uw innerlijke wereld. Elk Trance-e-sachet bevat vier capsules, perfect ontworpen om uw ervaringen te verbeteren en tegelijkertijd in balans te blijven. Of je je nu klaarmaakt voor een avondje uit of gewoon je dagelijkse momenten wilt verrijken, de vier capsules van Trance-e per zakje tillen elke ervaring naar een buitengewoon niveau.

Happy Caps Ingrediënten (per capsule) en hun werking:

  • Baby Hawaiian Woodrose Seeds (75 mg): Bevat natuurlijke psychedelica zoals LSA, die kunnen bijdragen aan een veranderde perceptie en bewustzijn.
  • Mitragyna speciosa-extract (75 mg): Afkomstig van de Kratom-plant, bekend om zijn ontspannende en stimulerende eigenschappen, die mogelijk een gevoel van welzijn opwekken.
  • L-tryptofaan (50 mg): een aminozuur dat de productie van serotonine bevordert, wat mogelijk kan leiden tot een beter humeur en ontspanning.
  • Synephrine (20 mg): Een natuurlijk voorkomende alkaloïde met stimulerende eigenschappen, die mogelijk bijdraagt aan energie en alertheid.
  • Cafeïne (40 mg): Een bekend stimulerend middel dat de alertheid en concentratie kan verbeteren en vermoeidheid kan verminderen.
  • Vitamine B6 (10 mg): essentieel voor de productie van neurotransmitters, wat een positief effect kan hebben op de stemming en cognitieve functies.
  • CBD (5 mg): Een niet-psychoactieve stof afgeleid van hennep, bekend om zijn ontspannende en kalmerende eigenschappen zonder een high te veroorzaken.

Aanbevolen gebruik: Neem 1 tot 2 capsules met een glas water, 45 minuten voordat het gewenste effect wordt verwacht.

Trance-e is ontworpen om je te begeleiden op een innerlijke reis en de aanbevolen dosering zorgt voor een evenwichtige ervaring. Verrijk uw momenten en ontdek een nieuwe dimensie van welzijn met Trance-e. Gebruik het verantwoord volgens de aanbevolen dosering en geniet van elke buitengewone reis die het te bieden heeft.

Beoordelingen (0)
Trance-E 4 caps - Happy Caps heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Trance-E 4 caps - Happy Caps

Meest recente reviews

,

Laatst bekeken items