opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. 

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder? 

Jazeker! Nee, helaas...

Gezondheidskruiden

Heeft je lichaam een boost nodig? Gebruik dan eens onze gezondheidskruiden! Je kunt deze kruiden dagelijks gebruiken, omdat de producten helemaal natuurlijk zijn. Hierdoor zijn ze niet schadelijk voor je lichaam. Het is wel van belang dat je de kruiden in een juiste dosering consumeert. Onze kruiden kun je zelf doseren, dus probeer ze bijvoorbeeld eerst uit in een lage dosis. Wanneer je op een bepaald soort kruid klikt, kun je meer lezen over de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. De kruiden kun je in een gerecht verwerken, of maak er een lekker kopje thee van! Ook zijn kruiden ideaal om te mixen met yoghurt of in een groente- of fruitsapje te verwerken. Wij bieden je een ruim aanbod in onze herbshop, dus neem gerust een kijkje.

Artikel 1 tot 19 (van de 19 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 19 (van de 19 artikelen). Resultaat:1

De effecten van gezondheidskruiden

In ons assortiment vind je uiteenlopende soorten gezondheidskruiden, wat betekent dat de werking vaak verschilt. Wil je je immuunsysteem versterken? Probeer dan eens Morinda officinalis. Naast het versterken van je immuunsysteem heeft dit kruid ook een positief effect op je geestelijke gezondheid. Sutherlandia vergroot de energie in je lichaam en geeft bovendien een beter gevoel van welzijn. Ben je op zoek naar een kruid als goede aanvulling op je normale voeding? Dan is Spirulina wellicht geschikt voor je: een kruid dat van nature rijk is aan vitaminen en mineralen.

 

Bekijk al onze verschillende soorten kruiden

Naast de gezondheidskruiden, leveren wij ook extracten, tincturen, en andere soorten kruiden zoals psychedelische- en afrodisiacum kruiden. Bij ons profiteer je van een snelle levering: binnen 1 tot 3 werkdagen heb je je bestelling in huis en is het tijd om de kruiden die je bij Dutch-Smart hebt besteld uit te proberen! Heb je vragen over onze producten, of over het plaatsen van een bestelling? Neem gerust contact met ons op.