opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. 

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder? 

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Morinda officinalis (Ba ji tian) 50 gram

Artikelnr: ART000907
€ 7,50

Morinda officinalis (Ba ji tian) - 50 gram

Morinda wordt gebruikt om het immuunsysteem te versterken. Naast het versterken van het immuunsysteem zou Morinda Officinalis ook een positief effect hebben op de geestelijke gezondheid.

Traditionele Chinese Geneeskunde

Ba Ji Tian is een andere naam die gebruikt wordt voor Morinda-wortel. Ba ji tian wordt gebruikt voor het verbeteren van de nierfunctie en het corrigeren van verschillende urineproblemen, waaronder het produceren van teveel urine (polyurie) en bedplassen. Het wordt in de kruidenegeneeskunde echter ook voor tal van andere problemen gebruikt, waaronder de bestrijding van kanker, galblaasaandoeningen, hernia en rugpijn, het stimuleren van het afweersysteem en voor het versterken van het lichaamssysteem dat hormonen vrijgeeft. Er is echter onvoldoende wetenschappelijk bewijs om de effectiviteit van Ba Ji Tian op deze klachtne te kunnen beoordelen. 

In de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) wordt geloofd dat Morinda-wortel het harmonieuze evenwicht tussen Yin en Yang kan herstellen - een belangrijk gezondheidsconcept binnen deze vorm van geneeskunde. Omdat Ba Ji Tian warm van aard zijn, zouden de wortels kunnen helpen bij mensen die teveel ‘koud’ in hun lichaam hebben - ook wel een teveel aan Yin genoemd. Yin is namelijk koud van aard, terwijl Yang warm van aard is. 

Dezelfde Traditionele Chinese Geneeskunde classificeert Morinda-wortel als een scherp en zoet kruid - wat weer betekent dat het een bepaald effect heeft op de nieren en lever. Volgens TCM reguleren de nieren niet alleen het urinestelsel, maar spelen ze ook een sleutelrol in het voortplantingssysteem en het groei- en verouderingsproces van het lichaam. Het is vooral de scherpe smaak van Morinda die volgens de TCM de circulatie van Qi en lichaamsvloeistoffen te bevorderen.

Ba Ji TIan gebruiken

De juiste dosis ba jtian hangt af van verschillende factoren, zoals de leeftijd van de gebruiker, de gezondheid en verschillende andere aandoeningen. Op dit moment is er onvoldoende wetenschappelijke informatie om een ​​geschikt doseringsbereik voor ba ji tian te bepalen. 

Beoordelingen (0)
Morinda officinalis (Ba ji tian) 50 gram heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items