opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. 

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder? 

Jazeker! Nee, helaas...

Energiekruiden voor extra uithoudingsvermogen

Het dagelijks leven vraagt enorm veel van ons. We moeten steeds harder werken en komen daarbij vaak onder veel stress te staan. Met koffie kom je een eind, maar een aanvulling is soms best welkom. Heb je ooit gedacht aan kruiden? Met onze energiekruiden krijg je net de energieboost die je nodig hebt! Altijd 100 procent natuurlijk en geleverd door gerenommeerde leveranciers.

Artikel 1 tot 14 (van de 14 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 14 (van de 14 artikelen). Resultaat:1

Welke soorten energiekruiden zijn er?

Je zult versteld staan van wat de natuur ons allemaal te bieden heeft.  Er zijn ontzettend veel energetische kruiden met ieder zijn eigen effect. Zo kun je gemalen Colanoot kopen, waar je energie van krijgt maar ook een beetje ‘high’ van wordt. Andere kruiden, zoals Ginseng, stimuleren juist het uithoudingsvermogen en de vitaliteit. Natuurlijk krijg je van al deze kruiden energie om een vermoeiende dag goed mee door te komen.

Bij andere kruiden kan je de opgewekte energie voor je partner bewaren. Deze lustopwekkende kruiden hebben positieve invloed op je libido en je seksuele uithoudingsvermogen. We verklappen het alvast: kruiden die hiervoor geschikt zijn, zijn onder andere Galangal en Ginseng.

De effecten op je lichaam

De werking van energiekruiden hangt uiteraard af van de werkzame stoffen die erin zitten. Zo heeft Guarana bijvoorbeeld stoffen die in veel energiepillen en -drankjes zitten. Hier kun je denken aan cafeïne, guaranine en theobromine. Op het etiket van al onze kruiden kun je precies lezen welke werkzame stoffen erin zitten.

Het is zeer verstandig om je van tevoren goed te verdiepen in de effecten. Sommige stoffen gaan bijvoorbeeld niet goed samen met (bepaalde) medicijnen. Zo heeft het kruid Ginkgo de neiging om de werking van bloedverdunners te versterken en een wisselwerking te hebben met insuline. Het blokkeert de werking van het enzym cp3A4. Gelukkig hebben we genoeg geschikte plaatsvervangers.

Hoe gebruik je energie kruiden?

De makkelijkste manier om energie kruiden in te nemen, is door er thee van te trekken. Er staat op de producten precies beschreven hoeveel theelepels van het kruid je nodig hebt. Je kunt sommige kruiden daarnaast ook ‘heel’ kopen; dus in originele vorm. Dit zijn meestal een soort blad- of nootachtige substanties. Hier kun je op kauwen om hetzelfde effect te bereiken als met de thee. Meestal komen de werkzame stoffen sneller vrij als je op de energetische kruiden kauwt, daarom geven sommige mensen hier de voorkeur aan. Heb je vragen over het gebruik van energie kruiden, of over het assortiment? Neem dan gerust even contact op!