opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Energie kruiden

Het dagelijks leven vraagt enorm veel van ons. We moeten steeds harder werken en komen daarbij vaak onder veel stress te staan. Met koffie kom je een eind, maar een aanvulling is soms best welkom. Heb je ooit gedacht aan kruiden? Met onze energiekruiden krijg je net de energieboost die je nodig hebt! Altijd 100 procent natuurlijk en geleverd door gerenommeerde leveranciers.

Artikel 1 tot 13 (van de 13 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 13 (van de 13 artikelen). Resultaat:1

Welke soorten energiekruiden zijn er?

Je zult versteld staan van wat de natuur ons allemaal te bieden heeft.  Er zijn ontzettend veel energetische kruiden met ieder zijn eigen effect. Zo kun je gemalen Colanoot kopen, waar je energie van krijgt maar ook een beetje ‘high’ van wordt. Andere kruiden, zoals Ginseng, stimuleren juist het uithoudingsvermogen en de vitaliteit. Natuurlijk krijg je van al deze kruiden energie om een vermoeiende dag goed mee door te komen.

Bij andere kruiden kan je de opgewekte energie voor je partner bewaren. Deze lustopwekkende kruiden hebben positieve invloed op je libido en je seksuele uithoudingsvermogen. We verklappen het alvast: kruiden die hiervoor geschikt zijn, zijn onder andere Galangal en Ginseng . Het is niet gek dat we allemaal zo op zoek zijn naar meer energie. In de snelle wereld van vandaag vertrouwen steeds meer mensen op deze energiekruiden: ze zijn een natuurlijke en niet-verslavende manier zijn om de vitaliteit van het lichaam te stimuleren. Gooi die Red Bull maar uit het raam!

Hoe werken energiekruiden?

We kunnen soms allemaal wel wat meer energie gebruiken. Soms lijkt het wel alsof letterlijk iedereen uitgeput is. Maar wat kunnen we daar nou eigenlijk tegen doen? Energiekruiden bieden een geweldige oplossing om je lichaam van de broodnodige energie te voorzien. We hebben flink wat energiekruiden in ons assortiment die je daarbij kunnen helpen.

Wat dacht je bijvoorbeeld van Siberische Ginseng , ook wel Eleuthero genoemd? Dit specifieke kruid helpt niet alleen het immuunsysteem te stimuleren, ontstekingen te verminderen en pijn te verlichten; het is een krachtige antioxidant en helpt het lichaam zich aan te passen aan stress terwijl het je ook nog eens een geweldige energieboost geeft. Het verhoogt energie, uithoudingsvermogen, vermindert vermoeidheid en helpt het lichaam om effectiever gebruik te maken van de energie die het heeft. En dan is dit slechts één voorbeeld!

De effecten op je lichaam

De werking van energiekruiden hangt al omschreven af van de werkzame stoffen die erin zitten. Zo heeft Guarana bijvoorbeeld stoffen die in veel energiepillen en -drankjes zitten. Hier kun je denken aan cafeïne, guaranine en theobromine. Op het etiket van al onze kruiden kun je precies lezen welke werkzame stoffen erin zitten.

Het is zeer verstandig om je van tevoren goed te verdiepen in de effecten. Sommige stoffen gaan bijvoorbeeld niet goed samen met (bepaalde) medicijnen. Zo heeft het kruid Ginkgo de neiging om de werking van bloedverdunners te versterken en een wisselwerking te hebben met insuline. Het blokkeert de werking van het enzym cp3A4. Gelukkig hebben we genoeg geschikte plaatsvervangers.

Dat deze energiekruiden soms broodnodig zijn, dat moge duidelijk zijn. Als jij ook constant moe bent of worstelt met je energieniveaus gedurende de dag, dan zijn de energiekruiden van Dutch Smart perfect geschikt om energielevels te bereiken die je nooit voor mogelijk had gehouden. En daar hoef je niet eens voor naar illegale middelen te grijpen! Deze energiekruiden worden ook wel Adaptogene kruiden genoemd: ze geven je aanhoudende energie en vitaliteit. Tegelijkertijd geeft het je brein de nodige rust om stressloos te dag door te komen.

Hoe gebruik je energie kruiden?

De makkelijkste manier om energie kruiden in te nemen, is door er thee van te trekken. Er staat op de producten precies beschreven hoeveel theelepels van het kruid je nodig hebt. Je kunt sommige kruiden daarnaast ook ‘heel’ kopen; dus in originele vorm. Dit zijn meestal een soort blad- of nootachtige substanties. Hier kun je op kauwen om hetzelfde effect te bereiken als met de thee. Meestal komen de werkzame stoffen sneller vrij als je op de energetische kruiden kauwt, daarom geven sommige mensen hier de voorkeur aan. Heb je vragen over het gebruik van energie kruiden, of over het assortiment? Neem dan gerust even contact op!