opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden
Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder, en ga je daarnaast akkoord met ons cookiebeleid?

Jazeker Nee helaas

9.2 / 10 van 1708 reviews

Schrijf jij je ook in?

Energie kruiden

Het dagelijks leven vraagt enorm veel van ons. We moeten steeds harder werken en drukte lijkt ons leven soms wel te overstemmen. Met koffie kom je een eind, maar een aanvulling is soms best welkom. Heb je ooit gedacht aan kruiden? Met onze energiekruiden krijg je misschien net de energieboost die je nodig hebt! Altijd 100 procent natuurlijk en geleverd door gerenommeerde leveranciers.

11 Artikelen

Welke soorten energiekruiden zijn er?

Je zult versteld staan van wat de natuur ons allemaal te bieden heeft.  Er zijn ontzettend veel energetische kruiden met ieder zijn eigen effect. Zo kun je kruiden kopen waar je energie van krijgt maar ook een beetje ‘high’ van wordt. Andere kruiden stimuleren juist het uithoudingsvermogen en de vitaliteit. Natuurlijk krijg je van al deze kruiden energie om een vermoeiende dag goed mee door te komen.

Bij andere kruiden kan je de opgewekte energie voor je partner bewaren. Deze lustopwekkende kruiden hebben positieve invloed op je libido en je seksuele uithoudingsvermogen. Het is niet gek dat we allemaal zo op zoek zijn naar meer energie. In de snelle wereld van vandaag vertrouwen steeds meer mensen op deze energiekruiden: ze zijn een natuurlijke manier zijn om de vitaliteit van het lichaam te stimuleren. Gooi die Red Bull maar uit het raam!

 

Hoe gebruik je energie kruiden?

De makkelijkste manier om energie kruiden in te nemen, is door er thee van te trekken. Er staat op de producten precies beschreven hoeveel theelepels van het kruid je nodig hebt. Je kunt sommige kruiden daarnaast ook ‘heel’ kopen; dus in originele vorm. Dit zijn meestal een soort blad- of nootachtige substanties. Hier kun je op kauwen om hetzelfde effect te bereiken als met de thee. Meestal komen de werkzame stoffen sneller vrij als je op de energetische kruiden kauwt, daarom geven sommige mensen hier de voorkeur aan. Heb je vragen over het gebruik van energie kruiden, of over het assortiment? Neem dan gerust even contact op!