opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, morgen geleverd (momenteel n.v.t.)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Calamus (Kalmoes) 50g

Artikelnr: ART001453
6,50

Vorm

  • poeder
  • gesneden

Calamus (Acorus Calamus)

Voor een mild gevoel: een theelepel poeder oplossen in een glas heet water. Drinken op de nuchtere maag. Voor een sterker effect: 20 gram van de wortel een tijdje laten weken, daarna eventjes meekoken in een halve liter water. Zeef het en drink er enkele koppen van. Voor een bewustzijnsverruimend effect: de dosering naar behoefte verhogen.

Extra informatie

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding waarvoor voedingssupplementen geen vervanging vormen. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Aanbevolen dagelijks dosering niet overschrijden. Koel, droog en donker bewaren. In geval van medische complicaties, medicijngebruik, zwangerschap of borstvoeding voor gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. Stop direct het gebruik als u ongewenste bijwerkingen van dit product ervaart. 

Bovenstaande gezondheidseffecten zijn nog niet officieel vastgesteld.

Extra informatie

Waarschuwing

Gebruik geen Calamus als je zwanger bent, aangezien dit volgens sommige bronnen een vroegtijdige bevalling kan veroorzaken.

Beoordelingen (1)
Calamus (Kalmoes) 50g

(Fred)
Ik heb 2 theelepels in een glas van fruitsap gegooid. Het ruikt wel lekker 'kaneelachtig' maar smaakt ondraaglijk bitter! Zelfs bitter als kratom. Het kan zijn dat ik geen correcte methode heb gevolgd maar kreeg daarna gedurende 2 uurtjes brand in de maag. Ik sta niet echt negatief ertegen, wel blijf andere manieren proberen zoals koken of sprooien op een choco gesmeerde brood of zo... Ik hoop uiteindelijk de goede uitslag pakken, dus, Get up, stand up, don't give up the 'high' :)
Beoordeling: [3 van de 5 sterren]
Laatst bekeken items