opc_loader

Herbshop

Dutch-Smart biedt jou in deze herbshop een uitgebreid en zeer uiteenlopend assortiment met kruiden en extracten. Het voordeel van kruiden is dat ze vaak dagelijks gebruikt kunnen worden zonder enige bijwerkingen. Deze producten zijn bovendien natuurlijk, waardoor ze niet schadelijk zijn voor het lichaam. Zolang ze maar in de juiste mate worden geconsumeerd! Bij Dutch-Smart verkopen we kruiden en extracten die je zelf moet doseren. Laat je dus goed informeren en test de kruiden bijvoorbeeld eerst in een lage dosis uit. Bekijk op deze pagina het uitgebreide assortiment. Bij ieder product lees je meer over de werking, het gebruik en het effect.

Soorten stimulerende kruiden

Op Dutch Smart verkopen we meerdere soorten stimulerende kruiden in verschillende doseringen. Enkele voorbeelden:

  • Energie: deze kruiden zijn er om je op te peppen na een zware dag of een vermoeiende periode. Vaak kunnen ze gebruikt worden om thee van te zetten. Soms hebben deze kruiden bijwerkingen zoals eetlust of zijn ze seksueel stimulerend.
  • Afrodisiaca: deze kruiden gebruik je om het libido te verhogen of om seks levendiger en bewuster te ervaren.
  • Relax: in veel gevallen geven deze kruiden hetzelfde effect als cannabis. Het voordeel is dat de kruiden eenvoudig oplosbaar zijn in thee, zodat je dit effect ervaart zonder je longen aan te tasten.
  • Trip: zoals de naam het al zegt, ga je trippen van deze kruiden wanneer je ze in een bepaalde dosering tot je neemt. Deze kruiden geven dus een beetje hetzelfde effect als synthetische drugs zoals LSD.
  • Droom: droomkruiden kunnen helpen bij het opwekken van lucide dromen. Dit zijn dromen die als zeer levendig worden ervaren, en waarbij de dromer in veel gevallen zelf invloed heeft op wat er gebeurt in de droom.

Het verschil tussen kruiden en extracten

Voor de meer ervaren gebruikers bieden we ook krachtige kruidenextracten (die niet onderschat mogen worden!). Het woord extract komt van extraheren, wat ‘eruit halen’ betekent. De extracten zijn dus de werkzame stoffen die uit kruiden kunnen worden gehaald. Het voordeel van een extract is, dat je geen uur hoeft te kauwen om iets te voelen. Het nadeel is echter weer dat je erg moet uitkijken met doseringen. Voor je het weet heb je te veel genomen. Ook is het belangrijk, met alle drugs, om de dosering langzaam op te bouwen.

Wil je meer weten over het assortiment in onze herbshop? Neem dan contact met ons op!