opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden
Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder, en ga je daarnaast akkoord met ons cookiebeleid?

Jazeker Nee helaas

9.2 / 10 van 1709 reviews

Schrijf jij je ook in?

HERBSHOP

Dutch-Smart biedt jou in deze herbshop een uitgebreid en zeer uiteenlopend assortiment met kruiden en extracten. Het voordeel van veel soorten kruiden is dat ze vaak dagelijks gebruikt kunnen worden zonder enige bijwerkingen. Deze producten zijn bovendien natuurlijk, waardoor ze niet schadelijk zijn voor het lichaam. Zolang ze maar in de juiste mate worden geconsumeerd! Bij Dutch-Smart verkopen we kruiden en extracten die je zelf moet doseren. Laat je dus goed informeren en test de kruiden bijvoorbeeld eerst in een lage dosis uit. Bekijk op deze pagina het uitgebreide assortiment. Bij ieder product lees je meer over de werking, het gebruik en het effect.

Soorten stimulerende kruiden

Op Dutch Smart verkopen we een reeks aan stimulerende kruiden in verschillende categorieën. Of je nu op zoek bent naar het krachtige ayahuasca of salvia, of simpelweg tot rust wilt komen door middel van ontspannende kruiden: we hebben het allemaal! Hieronder een aantal van onze categorieën waarin je deze kruiden kunt vinden:

  • Energie: deze kruiden zijn er om je op te peppen na een zware dag of een vermoeiende periode. Vaak kunnen ze gebruikt worden om thee van te zetten. Soms hebben deze kruiden bijwerkingen zoals eetlust of zijn ze seksueel stimulerend.
  • Afrodisiaca: deze kruiden gebruik je om het libido te verhogen of om seks levendiger en bewuster te ervaren.
  • Relax: in veel gevallen geven deze kruiden hetzelfde effect als cannabis. Het voordeel is dat de kruiden eenvoudig oplosbaar zijn in thee, zodat je dit effect ervaart zonder je longen aan te tasten.
  • Trip: zoals de naam het al zegt, ga je trippen van deze kruiden wanneer je ze in een bepaalde dosering tot je neemt. Deze kruiden geven dus een beetje hetzelfde effect als synthetische drugs zoals LSD.
  • Droom: droomkruiden kunnen helpen bij het opwekken van lucide dromen. Dit zijn dromen die als zeer levendig worden ervaren, en waarbij de dromer in veel gevallen zelf invloed heeft op wat er gebeurt in de droom.
  • Ayahuasca: ayahuasca wordt gezien als één van de sterkste psychedelica op aarde. Het is een brouwsel van verschillende planten, vrijwel allemaal afkomstig uit de amazone. Het middel is extreem heftig en kan verschillende effecten veroorzaken..
  • Salvia Divinorum: het heilige kruid wordt het genoemd in Mexico. Maar mocht je interesse hebben in een salvia-trip, dan hoef je écht geen vliegticket te kopen. Deze bladeren of extracten koop je gewoon bij ons in de herbshop. De Mazatec-indianen gebruikten Salvia bij heilige rituelen vanwege de sterke hallucinaties die ermee worden bereikt.
  • Kratom: Al vele eeuwen lang wordt er op de bladeren van kratom gekauwd, voornamelijk in Thailand en Maleisië. Het geeft je een geweldige energiekick en maakt je daarnaast ook nog eens blij en euforisch. Neem je wat meer, dan werkt kratom juist weer verdovend en kalmerend.

Het verschil tussen kruiden en extracten

Voor de meer ervaren gebruikers bieden we ook krachtige kruidenextracten (die niet onderschat mogen worden!). Het woord extract komt van extraheren, wat ‘eruit halen’ betekent. De extracten zijn dus de werkzame stoffen die uit kruiden kunnen worden gehaald. Het voordeel van een extract is, dat je geen uur hoeft te kauwen om iets te voelen. Het nadeel is echter weer dat je erg moet uitkijken met doseringen. Voor je het weet heb je te veel genomen. Ook is het belangrijk, met alle drugs, om de dosering langzaam op te bouwen.

Wil je meer weten over het assortiment in onze herbshop? Neem dan contact met ons op!