opc_loader

Wensenlijst

. Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Mucuna pruriens - Fluweelboon

Artikelnr: ART001507

Inhoud

  • 100 gram
  • 1 kg
  • ​​​ Lage verzendkosten
  • ​​ Altijd discreet verzonden
  • ​​​ Spaarpunten systeem
  • ​​ Gratis artikelen bij elke bestelling
16,95

Zet op wensenlijst
Beschrijving

Mucuna Pruriens

Mucuna Puriens is een klimplant met peulvruchten. De Mucuna Puriens groet 3 tot 18 meter in de hoogte, en komt voor in de volgende tropische landen: Africa, India en west indie.

De bloemen van de Mucuna Pruriens zijn wit tot donkerpaars en hangen in lange trossen, waarin ook de Mucuna bonen gevonden worden.

De bonen zijn rijk aan eiwitten, koolhydraden, vetten, vezels, mineralen en bevat de zeer krachtige aminozuur L-Dopa (voorloper van dopamine).

De volgende stoffen zijn ook te vinden in de boon: 5-hydroxytryptamine, Bufotenine ,5-Meo-DMT, Mucunine, Mucuadine, Pruriendine ,Nicotine ,B-Sitosterol ,Glutathion ,Lecithine ,Venolic ,Gallische zuren ,Serotonine. Vanwege de hoog afrodiserende werking, is de Pruriens boon regelmatig te vinden in sexueel stimulerende middelen.

Traditioneel gebruik: De Pruriens wordt gebruikt in thee, een effectieve dosis is 500 tot 700mg.


Extra informatie

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding waarvoor voedingssupplementen geen vervanging vormen. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Aanbevolen dagelijks dosering niet overschrijden. Koel, droog en donker bewaren. In geval van medische complicaties, medicijngebruik, zwangerschap of borstvoeding voor gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. Stop direct het gebruik als u ongewenste bijwerkingen van dit product ervaart.  

Bovenstaande gezondheidseffecten zijn nog niet officieel vastgesteld.

 
Beoordelingen ()
Mucuna pruriens - Fluweelboon heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Mucuna pruriens - Fluweelboon


Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items