opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden
Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker Nee helaas

9.2 / 10 van 1673 reviews

Absint kit

Absint Kit - Absintkruiden 

Vincent van Gogh, Picasso, Edgar Allan Poe en Oscar Wilde gebruikten het: absint. De absint kit bevat alles om je eigen professionele absint te maken. De absint zal identiek smaken aan het roemruchte drankje zoals dat in de 19e en 20e eeuw gedronken werd. De sterke drank moet je natuurlijk zelf nog toevoegen.

29,90 24,50
U bespaart: 18%

 ​​​Lage verzendkosten Altijd discreet verzonden
Spaarpunten systeem Gratis cadeau bij elke bestelling

18% korting op alles!? Gebruik code: SMART18

Beschrijving

Absint kit - Maak thuis je eigen Absint

Absint is een groen drankje dat wordt gemaakt van het kruid alsem, dat het stofje thujon bevat. Tot 2005 was het in Nederland verboden. Moderne absint bevat een veilige concentratie thujon en zo kun je ook met deze kit zorgeloos genieten. Bijwerkingen van overmatig gebruik van het goedje kun je vooral verklaren door het hoge percentage alcohol. Drink absint dus met mate om ervoor te zorgen dat je zelf niet groen uitslaat.

De Groene Fee

In de 19e eeuw raakte absint erg populair onder kunstenaars. Het had toen de bijnaam Groene Fee. Kunstenaars als Vincent van Gogh, Picasso en Oscar Wilde gebruikten het allemaal. Ze gingen ervan uit dat het hun creativiteit prikkelde en helderheid en een open geest verschafte. 

Hoe maak je absint?

Met deze absint kit heb je alles in huis om dit betoverende drankje te brouwen. Je hoeft alleen nog (500ml) wodka of een andere sterke en neutrale drank toe te voegen. Absint smaakt van zichzelf erg bitter en daarom worden er andere kruiden zoals anijs en koriander aan toegevoegd, die je ook in deze absint kit terugvindt. Vroeger werd ijskoud water over een suikerklontje gedruppeld en vervolgens door de drank geroerd. Met deze absint kit boots je dit oude ritueel na.

Waarschuwing bij het gebruik

Ook al zijn we ervan overtuigd dat jij als gebruiker van psychedelica weet waar de grens tussen gezond en ongezond gebruik ligt, konden we het toch niet laten om je toch nog even te herinneren aan de effecten van overmatig gebruik. Op de lange termijn heeft dat namelijk negatieve consequenties voor zowel je lichaam als je geest. Dit heeft vooral te maken met het hoge alcoholpercentage. Daarom geldt dus ook hier: geniet, maar met mate.

De Absint kit bevat:

  • De typische thujon-bevattende absintkruiden en specerijen
  • Een beschrijving van dit absintritueel
  • gedetailleerde instructies voor het maken van absint
  • Alle kruiden worden in een handige box geleverd.

Beoordelingen (1)
Absint kit heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Meest recente reviews

,

Laatst bekeken items
29,90 24,50