opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. 

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder? 

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Algerian Spacemix- 6 gram | Kruidenmix

Artikelnr: ART000329
Herbs of the Gods
€ 6,90
x

Algerian Spacemix - 6 g | Herbal blend

Algerian Spacemix is een mix van 6 verschillende psychoactieve kruiden, geweekt in het hars van bekende ontspannende kruiden. Deze zes kruiden zijn Damiana, Kalotje, Alsem, Gifsla, Passiebloem en Salvia Divinorum. Het is één van de sterkste kruidenmengsels die op de markt verkrijgbaar is.

Effecten en gebruik

Algerian Spacemix geeft je een relaxed en spacy gevoel. Bij hogere doseringen kan het zomaar zijn dat je in een milde trip beland. Er is een direct effect, zelfs bij een kleine hoeveelheid, maar voor het volledige effect heb je meer nodig. De effecten nemen na korte tijd af, maar je kunt high blijven door het mengsel te blijven nemen.

Ingrediënten

Elk zakje Algerian Spacemix bevat 6 gram. Het mengsel bestaat uit: Damiana, Skullcap, Alsem, Wild lettuce, Passiebloem, Kanna blad en Salvia divinorum extract.

Damiana

Damiana werkt ontspannend en kalmerend en het wordt daarnaast voornamelijk gebruikt als een sterk werkend natuurlijk afrodisiacu. Op een wetenschappelijk niveau bevat de damianaplant een aantal werkzame stoffen die een positieve invloed hebben op het zenuwstelsel en het endocriene systeem van het menselijk lichaam. Het geeft je energie, maar ontspant tegelijkertijd de geest en het lichaam.

Skullcap

Skullcap is onder een aantal namen verkrijgbaar, zoals hoodwort, mad-dog, maar ook helmet-flower. Als skullcap op zichzelf wordt genuttigd of gerookt, dan zijn de effecten vrij mild. Het is juist die reden dat dit kruid vaak wordt gemengd met andere sterke kruiden. Het resultaat is een licht verdovend en kalmerend effect. De voornaamste reden dat personen skullcap gebruiken is om symptomen van stressvolle situaties te verminderen.

Alsem

Alsem is het middel dat wordt gebruikt in de ontwikkeling van de sterke hallucinogene drank absint. Aan de knoppen van absintalsem wordt vanouds een geneeskrachtige werking toegeschreven. Zo zou het rustgevend werken, maar is het tegelijkertijd psychoactief. Alsem stimuleert de doorbloeding van het lichaam, versterkt het hart, verzacht pijn en zou zelfs effectief kunnen werken in de afweer van tumoren.

Wild Lettuce

Wild Lettuce is ook wel bekend onder de naam gifsla of opiumsla. Het bevat de psychoactieve bestanddelen lactucopicrin en lactucin. Deze geven de gebruiker een mild kalmerend en verdovend effect, wat voornamelijk effectief blijkt te zijn in de behandeling van stress en angst. Veel personen rapporteren een mild euforisch gevoel wanneer gifsla wordt genuttigd of gerookt. Wild Lettuce laat mensen op een natuurlijke manier tot rust komen en ontspannen en de effecten worden vergeleken met die van een milde opium.

Passiebloem

Heb je last van nervositeit, stress of slapeloosheid, dan is passiebloem misschien wel het kruid dat je nodig hebt. Het kalmerende en ontspannende kruid heeft spanningsverlichtende effecten en wordt vaak met Damiana gecombineerd om een lichte rush of een high gevoel te realiseren. Een ander gewenst effect van het gebruik van passiebloem is dat het zou kunnen helpen bij personen die last hebben van een nicotineverslaving.

Kanna

Kanna, ook wel Sceletium tortuosum, wordt vooral in Zuid-Afrika veel gebruikt. Het wordt gekauwd, gesnoven of als thee gedronken, maar in deze kruidenmix is het vooral een geweldige ontspanner. Naast dat kanna rustgevend werkt, heeft het ook een sociaal stimulerende werking. Personen rapporteren aanvankelijk vaak een licht stimulerend gevoel, maar dit verandert na een uur in complete ontspanning.

Salvia Divinorum

Salvia is waarschijnlijk het krachtigste kruid in deze kruidenmix. Sterker nog, het is één van de meest psychedelische plantsoorten ter wereld.  Het kruid zorgt voor intense hallucinaties en de effecten treden vaak al binnen 5 a 10 minuten op. De meeste gebruikers beschrijven de ervaring als aangenaam en zelfs spiritueel. Gebruikers rapporteren verschillende effecten, zoals onbeheersbaar gelach, visuele hallucinaties en vervreemding van eigen lichaam en geest.

Waarschuwing

Passiebloem bevat MAO-remmende stoffen. Dit maakt Algerian Spacemix gevaarlijk in combinatie met bepaald eten of andere psychoactieven, die op zichzelf ongevaarlijk zijn.

Let op: Genoemde gezondheidseffecten zijn nog niet officieel vastgesteld en de aanwezige claims zijn in afwachting van Europese toelating.

Extra informatie

Ook op zoek naar een ontspannende kruidenmix? Kijk ook even Algerian Blend

Beoordelingen (2)
Algerian Spacemix- 6 gram | Kruidenmix

Werkzaam maar voor thee is de smaak niet je dat.
Beoordeling: [3 van de 5 sterren]

snelle levering, alleen jammer dat in de beschrijving niet staat hoeveel je moet gebruiken. (licht effect, 'zwaar' effect)
Beoordeling: [4 van de 5 sterren]
Laatst bekeken items