opc_loader

Algerian Spacemix- 6 gram | Kruidenmix

Artikelnr: ART000329
Herbs of the Gods
€ 6,90
x

Algerian Spacemix - 6 g | Herbal blend 

Algerian Spacemix is een mix van 6 verschillende psychoactieve kruiden, geweekt in het hars van bekende ontspannende kruiden. Deze zes kruiden zijn Damiana, Kalotje, Alsem, Gifsla, Passiebloem en Salvia Divinorum. Het is één van de sterkste kruidenmengsels die op de markt verkrijgbaar is.

Effecten

Algerian Spacemix geeft je een relaxed en spacy gevoel. Bij hogere doseringen kan het zomaar zijn dat je in een milde trip beland.

Gebruik

Er is een direct effect, zelfs bij een kleine hoeveelheid, maar voor het volledige effect heb je meer nodig. De effecten nemen na korte tijd af, maar je kunt high blijven door het mengsel te blijven nemen.

Ingrediënten

Elk zakje Algerian Spacemix bevat 6 gram. Het mengsel bestaat uit: Damiana, Skullcap, Alsem, Wild lettuce, Passiebloem, Kanna blad en Salvia divinorum extract. 

Waarschuwing

Passiebloem bevat MAO-remmende stoffen. Dit maakt Algerian Spacemix gevaarlijk in combinatie met bepaald eten of andere psychoactieven, die op zichzelf ongevaarlijk zijn.

Extra informatie

Ook op zoek naar een ontspannende kruidenmix? Kijk ook even Algerian Blend

Beoordelingen (3)
Algerian Spacemix- 6 gram | Kruidenmix
Recensie 1 tot en met 3 (van de 3 recensies). Resultaat: 1

Ik heb het get ook ten daarna thee er van gezet. Helaas geen effect..
Beoordeling: [1 van de 5 sterren]

Werkzaam maar voor thee is de smaak niet je dat.
Beoordeling: [3 van de 5 sterren]

snelle levering, alleen jammer dat in de beschrijving niet staat hoeveel je moet gebruiken. (licht effect, 'zwaar' effect)
Beoordeling: [4 van de 5 sterren]

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items