opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. 

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder? 

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Marihuanilla 20 gram | Leonurus sibiricus

Artikelnr: ART000145
Herbs of the Gods
5,90

Marihuanilla 20 gram | Leonurus sibiricus

Zoek je een rustgevend middel met vergelijkbare effecten als die van marihuana? Say hello to Marihuanilla! Marihuanilla heet officieel Leonurus Sibiricus, maar is ook bekend als Siberisch hartgespan. In Zuid-Amerika en Mexico wordt marihuanilla gebruikt als vervanger van cannabis. Het kruid ('kleine marihuana') heeft een ontspannende werking en een aangename smaak.

Wat is Marihuanilla?

Het woord Marihuanilla (Latijnse naam Leonurus sibiricus) is afgeleid van de Spaanse taal en staat voor ‘kleine marihuana’. De plant is ongeveer een meter lang en heeft getande bladeren. De bloemen hebben een witte tot paarsachtige tint. Deze plant komt oorspronkelijk uit China, Taiwan, Korea en Siberië en kan van nature in sommige delen van Belize en Mexico groeien. Het kruid kent wereldwijd een toenemende populariteit omdat het in zekere zin een legaal alternatief van marihuana is.

De reden dat je dit product bekijkt is waarschijnlijk omdat je benieuwd bent naar de effecten van dit bijzondere kruid. Nou, dat zijn er nogal wat! Marihuanilla wordt in de traditionele geneeskunde voor verschillende doeleinden gebruikt, afhankelijk of je de wortels, zaden, vruchten of bladeren gebruikt. Vooral de bladeren worden gerookt en gemengd met andere kruiden om een echte high te veroorzaken, maar er kan ook thee van gezet worden.

Effecten van marihuanilla

Get ready to relax! Marihuanilla is namelijk een zeer krachtig ontspannend kruid. Of je het nu rookt of er thee van trekt, de effecten zijn in vrijwel alle gevallen extreem rustgevend. Het heeft daarnaast - in tegenstelling tot veel andere kruiden - een aangename smaak. Leonurus sibiricus heeft ook bedwelmende effecten, maar het is niet helemaal duidelijk welke stoffen in de plant hiervoor verantwoordelijk zijn.

Marihuanilla kan worden geconsumeerd met andere kruiden met verschillende effecten. Wil je een geweldige high? Dan is het mengen van marihuanilla met cannabis een geweldige optie. Ook Wild dagga is een topper om mee te mengen. Stuk voor stuk het proberen waard!

Gebruik van Marihuanilla

Een manier om de krachtige effecten van marihuanilla te ervaren, is door er thee van te trekken. Dit is hoe je marinhuanilla-thee maakt: Laat 2 tot 3 theelepels marihuanilla 15 minuten trekken in heet water. Even laten afkoelen en drinken maar! Marihuanilla kan ook worden gerookt: stop wat van het kruid in een vloei en roken maar. Je kunt dit kruid mengen met andere kruiden om verschillende effecten te krijgen.

Beoordelingen (0)
Marihuanilla 20 gram | Leonurus sibiricus heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items