opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden

9.2 / 10 van 1698 reviews

15% KORTING OP ALLES
CODE: CACTI

2dutch-smart-gratis-artikelen

Indische / roze Lotusbloem - Nelumbo nucifera 20g

8,90

Code CACTUS voor 15% korting op ons hele assortiment

 ​​​Lage verzendkosten Altijd discreet verzonden
Spaarpunten systeem Gratis cadeau bij elke bestelling

Beschrijving

Indische lotus (Nelumbo nucifera)

De Indische lotus (Nelumbo nucifera) werd in diverse oude culturen als heilig beschouwd. Niet verwonderlijk, want veel stammen geloofde in de sensuele en mystieke eigenschappen van het kruid. Deze heilige waterlotus wordt in het Oosten al meer dan 1500 jaar gebruikt als krachtig kruid. We vertellen je natuurlijk graag hoe dat precies zit!

Wat is Nelumbo Nucifera?

Nelumbo Nucifera is een Aziatisch kruid dat bekend staat als 'Sacred Lotus' (Heilige Lotus) en wordt gebruikt in een verscheidenheid aan gerechten en recepten. Het heeft een delicaat aroma en heeft tevens een behoorlijk symbolisch belang. Volgens oude Egyptische verslagen stond de Lotus voor schepping en wedergeboorte. Lotus wordt in veel Aziatische landen nog steeds gebruikt voor aanbidding en voor het op smaak brengen van de gerechten.

Maar afgezien van het verbeteren van recepten wordt Indische lotus voor véél meer gebruikt. Zo wordt deze specifieke lotus vaak verwerkt in crèmes en zalfjes. 

Gebruik

Ook de effecten van Indische lotus ervaren? Dat kan! Voor het bereiden van thee laat je ongeveer 5 gram in heet water trekken. Voor de traditionele Egyptische drank laat je de plant enkele uren weken in wijn. Gebruik ongeveer 5 gram per fles. Gebruik niet te veel, anders wordt de wijn erg bitter en moeilijk te drinken. 

Beoordelingen (1)
Indische / roze Lotusbloem - Nelumbo nucifera 20g heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Indische / roze Lotusbloem - Nelumbo nucifera 20g
Review plaatsen

Meest recente reviews