opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden
Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker Nee helaas

9.2 / 10 van 1673 reviews

Reishi extract 30ml

29,90

 ​​​Lage verzendkosten Altijd discreet verzonden
Spaarpunten systeem Gratis cadeau bij elke bestelling

Beschrijving

Reishi extract 30ml

Netto Inhoud: 30 ml (60 doseringen voor 30 dagen)
Dosering: 2x daags 5 druppels innemen. (Vermeid koolzuurhoudende dranken)

Reishi: Reishi, ook wel ‘de paddenstoel van de onsterfelijkheid’ genoemd werd meer dan 2000 jaar voor het eerst gebruikt door Chinese geneeskundigen. Zij geloofde dat Reishi een potent anti-verouderingseffect had en Reishi stond voor deze mensen symbool voor geluk, genezing en welzijn. Reishi wordt nog steeds gebruikt door herbalisten in Azie en gebruik onder westerse natuurgeneeskundigen is groeiende! De vloeistof in jou Foodsporen Reishi product is rijkelijk voor u gevuld met uiterst geconcentreerd paddenstoelenextract van de vruchtlichamen van de Reishi paddenstoel. De Reishi vloeibare extracten bevatten maar liefst 30% polysachariden! Om de talloze gezonde stoffen uit Reishi voor jou beschikbaar te maken, en het volledige spectrum aan inhoudsstoffen te behouden, gebruiken wij (net als we voor al onze paddenstoelen doen) een high-tech, 3-voudige extractieprodcedure. Onderdeel van deze procedure is een ultrasone-geluidsfrequentie extractietechniek. Hierdoor is het volledige spectrum van vitale stoffen uit de Reishi aanwezig in de extracten van Foodsporen.

Ingrediënten per 10 druppels:              %ADH
Reishi                           500mg
Vitamine B6                  225μg                15%

Dit product is uitermate geschikt voor vegetariërs en veganisten.

De container (het druppelflesje) waarin u uw vloeibaar extract zult ontvangen is geproduceerd van hoogwaardig MIRON® Violetglass en is volledig herbruikbaar. MIRON glas beschermt het product tegen schadelijke UV-straling waardoor de nutriënten in de vloeistof optimaal beschermt blijven en de houdbaarheid aanzienlijk verbeterd!

Reishi extract: een krachtig natuurlijk supplement voor een optimale gezondheid

Reishi, ook bekend als de "paddenstoel van de onsterfelijkheid" wordt al meer dan 2000 jaar gebruikt door beoefenaars van de Chinese geneeskunde. Deze krachtige paddenstoel is nu verkrijgbaar in een geconcentreerde extractvorm en is de laatste jaren steeds populairder geworden als natuurlijk supplement ter ondersteuning van een optimale gezondheid. 

Wat is Reishi extract? 

Reishi extract wordt gemaakt van de reishi paddenstoel, een schimmel met een houtachtige textuur. Hij wordt beschouwd als een adaptogeen, wat betekent dat hij je lichaam helpt zich "aan te passen" aan stress en homeostase bevordert. De werkzame bestanddelen van deze paddenstoel zijn polysacchariden en triterpenen die antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen hebben. Het extract is rijk aan vitamine B, D, en andere essentiële mineralen zoals zink en ijzer. 

Kan hulp bieden bij...

– Een verhoogde weerstand.
– Ondersteuning van de weerstand.
– De activering van natuurlijke energie in het lichaam.
– De aanmaak van rode bloedlichaampjes.
– Het behoud van een normaal homocysteine metabolisme.

Hoe gebruik je Reishi extract? 

Reishi extract is er in vloeibare vorm of in capsules, afhankelijk van je voorkeur. Als je reishi extract oraal inneemt kan dit het beste na de maaltijd met veel water worden ingenomen, zodat het goed in je bloedbaan kan worden opgenomen. Voor maximale voordelen moet het minstens twee maanden lang consequent worden ingenomen, hoewel sommige mensen melden dat ze binnen enkele dagen na het begin van het gebruik al effecten voelen. Overleg altijd met je zorgverlener voordat je supplementen of kruidenmiddelen inneemt om de veiligheid en effectiviteit voor jouw specifieke situatie te garanderen.

Steeds populairder als supplement

Reisho-extract wordt in de traditionele Chinese geneeskunde al lang gebruikt om zijn helende eigenschappen, maar tegenwoordig is het steeds populairder geworden als natuurlijk supplement voor mensen die hun algehele gezondheid en welzijn willen optimaliseren. Het heeft talrijke potentiële voordelen voor de gezondheid, variërend van verbeterde immuniteit tot verminderde ontstekingen, verhoogde energieniveaus, stressvermindering, verbeterd cognitief functioneren, en meer! Zorg ervoor dat je altijd met je zorgverlener spreekt voordat je aan een nieuwe supplementenroutine begint, om de veiligheid en effectiviteit voor jou persoonlijk te garanderen!

Waarschuwing:
Buiten bereik van kinderen bewaren.
Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts wanneer er sprake is van zwangerschap, borstvoeding of gezondheidsklachten.
Dit is een voedingssupplement en dient als zodanig gebruikt te worden.

Ingredienten:
Reishi (Ganoderma lucidum), Aqua, Alcohol, Pyridoxine hydrochloride (vitamine B6)

Alc. 20% Vol.

Beoordelingen (0)
Reishi extract 30ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Reishi extract 30ml

Meest recente reviews

,

Laatst bekeken items