opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. 

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder? 

Jazeker! Nee, helaas...

Mescaline cactus

De mescaline cactus is één van de oudste producten die we verkopen. Het zijn cactussen die vroeger bij heilige rituelen in Mexico werden gebruikt. In ons assortiment bevinden zich zaden, kweeksets en kleine cactussen die thuis gekweekt kunnen worden.

Artikel 1 tot 40 (van de 40 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 40 (van de 40 artikelen). Resultaat:1

Diverse soorten

Er zijn verschillende soorten mescaline cactussen. De meest bekende zijn:

  • De Peyote heet officieel Lophophora Williamsii en is een cactus zonder stekels. Hij is klein en rond en krijgt een klein roze bloemetje wanneer het begint te groeien. In de peyote zit mescaline, waardoor je gaat hallucineren wanneer je een stukje van de cactus tot je neemt. De peyote doet er ongeveer vijf jaar over om uit te groeien tot een cactus die gebruikt kan worden voor consumptie.
  • San Pedro is de naam van de tweede cactus. De officiële naam is Echinopsis pachanoi en deze cactus werd vroeger gebruikt voor rituelen van de indianen in Amerika. De Spaanse naam ‘San Pedro’ is afgeleid van ‘Heilige Petrus’, de drager van de sleutel tot de hemel. Wanneer je gaat hallucineren van deze cactus, is het alsof je in de hemel bent.
  • De Trichocereus peruvianus cactus is de laatste cactus van Dutch-Smart. We verkopen deze enkel in de vorm van zaden. Het kost ongeveer een jaar om de cactus te laten ontkiemen en wortel te schieten. Daarna kan hij wel snel groot worden; hij kan 10-50 cm per jaar groeien! Hij is sterk verwant aan de San Pedro.

De stof mescaline zorgt voor allerlei ervaringen. Zo voelen mensen zich vaak euforisch en hebben ze het gevoel dat ze zich op een andere manier bewust zijn van dingen. Het wordt vaak beschreven als een prettige ervaring, maar een aantal gebruikers heeft ook aangegeven zich soms angstig te voelen. Sommige mensen voelen zich ook ziek wanneer ze mescaline gebruiken.

Cactussen kweken

Een mescaline cactus kweek je net zoals reguliere cactussen. Je begint met de grond en kiezels, waarin je de zaden stopt. Waar je rekening mee moet houden is dat de cactussen in de winter in een bepaalde modus gaan, waarbij ze hun voedingsstoffen opslaan. Als je de cactus dan teveel water geeft, kan deze doodgaan. Je moet hem pas water geven als de grond helemaal uitgedroogd is. Cactussen leven over het algemeen op plaatsen waar veel zon en veel warmte is, dus zet hem op een plekje waar dit het geval is.

Mescaline cactus kopen

Wil je een mescaline cactus kopen, en heb je nog vragen over het gebruik? Neem dan contact met ons op. Ook voor vragen over de verzending kun je altijd bij onze klantenservice terecht.

De mescaline cactussen moeten gekweekt worden zoals reguliere cactussen. Er zijn dus een aantal dingen waar je aan moet denken wanneer je een mescaline cactus kweekt. Je begint met de grond en kiezels, waarin je de zaden stopt. Dit spreekt allemaal wel voor zich. Waar je wel rekening mee moet houden wanneer je de cactussen kweekt, is dat de cactussen in de winter in een bepaalde modus gaan waar ze hun voedingsstoffen opslaan. Als je dan je cactus te veel water geeft, kan deze doodgaan door verdrinking. Je moet je cactus pas water geven als de grond helemaal uitgedroogd is. Cactussen leven over het algemeen op plaatsen waar veel zon en veel warmte is, zet je cactus dus op een plekje waar dit het geval is. Je kunt bij ons verschillende zaden van mescaline cactussen kopen.