opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden
Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder, en ga je daarnaast akkoord met ons cookiebeleid?

Jazeker Nee helaas

9.2 / 10 van 1708 reviews

Schrijf jij je ook in?

Peyote cactus 3 - 4 cm - Lophophora Williamsii

15,90
 ​​​Lage verzendkosten Altijd discreet verzonden
Spaarpunten systeem Gratis cadeau bij elke bestelling

 

Beschrijving

Peyote cactus 3 - 4 cm - Lophophora Williamsii: Kweek je eigen heilige cactus

Ben je klaar om een stukje van de heilige tradities van de Native American Church in huis te halen? Met de Peyote cactus van 3-4 cm breed kun je beginnen met het kweken van je eigen Lophophora williamsii. Deze doornloze, bolvormige cactus groeit in de zuidelijke VS en Mexico en staat bekend om zijn krachtige entheogene eigenschappen.

Een spirituele en krachtige cactus

De Peyote cactus, ook wel bekend als Lophophora williamsii, is al eeuwenlang een belangrijk onderdeel van spirituele en sjamanistische rituelen. De groene delen van deze cactus bevatten mescaline, een krachtige stof die zorgt voor een diepgaande psychedelische ervaring. Deze exemplaren kun je binnen laten groeien, zodat je het hele jaar door kunt genieten van de heilige cactus en zijn unieke eigenschappen.

Hoe gebruik je de Peyote cactus?

Het kweken van de Peyote cactus is een langdurig maar lonend proces. De cactus is geschikt om binnen te kweken en kan pas na enkele jaren worden geoogst voor zijn mescalinehoudende delen. Gelukkig hoef je de cactus niet te doden om te oogsten, waardoor je langdurig van dezelfde plant kunt genieten.

  1. Kweken en verzorgen: Plaats de cactus op een warme, zonnige plek in je huis en gebruik goed doorlatende cactusaarde. Water de cactus spaarzaam om rot te voorkomen.
  2. Oogsten: Na enkele jaren kun je de groene delen van de cactus oogsten door voorzichtig het bovengrondse deel af te snijden. De cactus zal daarna verder groeien en regenereren, zodat je opnieuw kunt oogsten zonder de plant te beschadigen.

Voordelen van het kweken van Peyote cactus

Het kweken van je eigen Peyote cactus biedt tal van voordelen. Het is niet alleen een esthetische toevoeging aan je huis of tuin, maar ook een verbinding met een rijke culturele en spirituele geschiedenis. Deze cactus is een prachtige plant die je kunt koesteren en verzorgen, terwijl je wacht op de krachtige psychedelische ervaringen die hij biedt.

  • Spirituele en culturele waarde: Door je eigen Peyote cactus te kweken, neem je deel aan een eeuwenoude traditie van spirituele en sjamanistische rituelen.
  • Unieke esthetiek: De bolvormige, doornloze Peyote cactus is een opvallende en mooie toevoeging aan elke ruimte.
  • Duurzaam oogsten: Geniet van de voordelen van mescaline zonder de plant te doden, zodat je langdurig van dezelfde cactus kunt genieten.

Koop Peyote cactus hier

Ben je klaar om de spirituele en psychedelische wereld van de Peyote cactus te ontdekken? Bestel nu je Peyote cactus van 3-4 cm breed bij Dutch-Smart en begin met het kweken van je eigen heilige cactus. Zorg ervoor dat je mentaal en fysiek voorbereid bent voordat je aan deze unieke reis begint. Bestel je Peyote cactus hier en voeg een stukje heilige traditie toe aan je leven!

Geen verzending buiten Europa.

Beoordelingen (2)
Peyote cactus 3 - 4 cm - Lophophora Williamsii heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Peyote cactus 3 - 4 cm - Lophophora Williamsii
Review plaatsen

Meest recente reviews