opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden
Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker Nee helaas

9.2 / 10 van 1673 reviews

Peyote cactus 1 - 2 cm - Lophophora Williamsii

6,90

Uitverkocht

 ​​​Lage verzendkosten Altijd discreet verzonden
Spaarpunten systeem Gratis cadeau bij elke bestelling

Beschrijving

Peyote cactus 1-2 cm

De Peyote cactus is een kleine, bolvormige en stekelloze cactus die mescaline bevat. Dit is een natuurlijke drug die veel voorkomt. Mescaline geeft visuele en mentale effecten. Daarom noemt men het genotmiddel ook wel een ‘veranderende drug’. Hij is niet per se verdovend of opwekkend, maar laat je de wereld om je heen anders beleven. Kortom: je hoort en ziet dingen anders dan ze in werkelijkheid zijn.

De mescaline in de Peyote cactus bezorgt je dus een onvergetelijke trip die je meeneemt naar een heel andere dimensie. Ongeveer een uur tot anderhalf uur na de inname begin je de effecten te merken.
De 1-2 cm wordt gemeten in breedte, niet in de hoogte.

Hoe te gebruiken

Ben jij klaar voor die intergalactische reis? Als je de voorbereidingen treft zoals dat moet, kan je mescaline trip wel acht tot zestien uur duren! De voorbereiding op die psychedelische reis is wel wat complexer dan bij de meeste andere drugs. Dat begint al met de smaak: de Peyote cactus is zó bitter, dat verreweg de meeste gebruikers ervan moeten overgeven. Zet dus maar een emmertje klaar.

De meeste mescaline zit direct onder de schil van de cactus. Na het in plakken snijden van de cactus kun je het vruchtvlees direct rauw eten, of drogen (bijvoorbeeld in de zon of in de oven). Je kunt er ook thee van maken. Hoewel de smaak daarvan iets minder bitter is, kunnen we je uit de illusie helpen dat je hiervan niet gaat overgeven. Mescaline gaat hand in hand met een emmer of een toiletpot. Standaard. Je moet er wat voor overhebben, toch?

Het effect

Zoals gezegd kan je trip, nadat je je de eerste anderhalf uur beroerd hebt gevoeld, wel tot zestien uur duren. Tijdens je trip zie je kleuren intenser, neem je geometrische en wisselende patronen waar en worden voorwerpen groter en kleiner. Je denkvermogen wordt behoorlijk gereduceerd. Een waarschuwing is daarbij wel op zijn plaats: heb je een psychotische aanleg, ben je depressief of angstig of zit je op een andere manier niet lekker in je vel? Houd de Peyote cactus dan liever alleen als decoratie.

Beoordelingen (0)
Peyote cactus 1 - 2 cm - Lophophora Williamsii heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Peyote cactus 1 - 2 cm - Lophophora Williamsii

Meest recente reviews

,