opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden
Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder, en ga je daarnaast akkoord met ons cookiebeleid?

Jazeker Nee helaas

9.2 / 10 van 1709 reviews

Schrijf jij je ook in?

Peyote Fricii 20 zaden - Lophophora fricii

5,90
 ​​​Lage verzendkosten Altijd discreet verzonden
Spaarpunten systeem Gratis cadeau bij elke bestelling

 

Beschrijving

Peyote Fricii 20 zaden - Lophophora fricii: Kweek je eigen psychedelische tuin

Ben je klaar om een unieke en krachtige cactus aan je collectie toe te voegen? Met de Peyote Fricii zaden van Dutch-Smart kun je beginnen met het kweken van je eigen Lophophora fricii. Deze cactus staat bekend om zijn hoge mescalinegehalte en is een fascinerende toevoeging aan elke cactustuin.

Hoge mescalinegehalte voor een krachtige ervaring

De Lophophora fricii cactus bevat een opmerkelijk hoge concentratie mescaline, die in gedroogde vorm kan oplopen tot wel 7%. Dit maakt de Peyote Fricii een bijzonder krachtige en waardevolle plant voor liefhebbers van psychedelische ervaringen. De cactus groeit langzaam maar biedt een rijke en diepgaande ervaring die het wachten waard is.

Waarom Peyote Fricii kweken?

Het kweken van de Peyote Fricii biedt een aantal unieke voordelen. Niet alleen is deze cactus visueel aantrekkelijk, maar hij heeft ook een rijke geschiedenis van gebruik in spirituele en sjamanistische rituelen. Het kweken van je eigen Peyote Fricii stelt je in staat om deel te nemen aan deze eeuwenoude tradities en te profiteren van de krachtige eigenschappen van deze bijzondere cactus.

  • Uniek mescalinegehalte: Met een mescalineconcentratie die kan oplopen tot 7%, biedt de Peyote Fricii een van de sterkste ervaringen onder de peyote cactussen.
  • Spirituele en sjamanistische tradities: De Peyote Fricii is al eeuwenlang een belangrijk onderdeel van spirituele rituelen. Door deze cactus te kweken, sluit je je aan bij een rijke culturele geschiedenis.

Kweekinstructies voor Peyote Fricii

Het kweken van Peyote Fricii zaden vereist zorg en geduld. Hier zijn de basisstappen om je te helpen beginnen:

  1. Zaadjes planten: Plant de zaden in goed doorlatende cactusaarde. Bedek de zaden lichtjes met een dunne laag aarde.
  2. Vocht en warmte: Zorg ervoor dat de aarde vochtig blijft, maar niet te nat. Plaats de pot op een warme, lichte plek. Een kweekbak met deksel kan helpen om de juiste vochtigheid te behouden.
  3. Geduld hebben: Het duurt ongeveer een jaar voordat de zaadjes beginnen te ontkiemen en wortel te schieten. Blijf de zaailingen verzorgen met regelmatig water en voldoende licht.

Voordelen van de Peyote Fricii

  • Krachtige eigenschappen: Dankzij het hoge mescalinegehalte biedt de Peyote Fricii een zeer krachtige psychedelische ervaring.
  • Visueel aantrekkelijk: Deze cactus is niet alleen krachtig, maar ook mooi, met zijn unieke vorm en structuur.
  • Rijke culturele geschiedenis: Kweken van Peyote Fricii verbindt je met een eeuwenoude traditie van spirituele en sjamanistische rituelen.

Koop Peyote Fricii zaden hier

Ben je klaar om deze krachtige en unieke cactus aan je collectie toe te voegen? Bestel nu de Peyote Fricii zaden van Dutch-Smart en begin met het kweken van je eigen Lophophora fricii. Met deze zaden kun je een van de meest krachtige en spirituele cactussen ter wereld kweken. Waar wacht je nog op? Start vandaag nog en ervaar de voldoening van het zien groeien van deze bijzondere cactus. Bestel je Peyote Fricii zaden hier en begin je kweekavontuur!

Beoordelingen (0)
Peyote Fricii 20 zaden - Lophophora fricii heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Peyote Fricii 20 zaden - Lophophora fricii
Review plaatsen

Meest recente reviews