opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden
Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder, en ga je daarnaast akkoord met ons cookiebeleid?

Jazeker Nee helaas

9.2 / 10 van 1703 reviews

CODE: ZOMER2024
15% KORTING OP ALLES!

Schrijf jij je ook in?

Peyote Decipiens 20 zaden - Lophophora decipiens

5,90
 ​​​Lage verzendkosten Altijd discreet verzonden
Spaarpunten systeem Gratis cadeau bij elke bestelling

DUTCH SMART'S SUMMER SALE! 15% KORTING MET CODE ZOMER2024
Beschrijving

Peyote Decipiens 20 zaden - Lophophora decipiens: Kweek je eigen krachtige cactus

Wil je een krachtige en unieke cactus aan je collectie toevoegen? Met de Peyote Decipiens zaden van Dutch-Smart kun je beginnen met het kweken van je eigen Lophophora decipiens. Deze cactus staat bekend om zijn hogere mescalinegehalte in vergelijking met de Lophophora williamsii, waardoor het een fascinerende en waardevolle plant is om te kweken.

Krachtige cactus met unieke eigenschappen

De Peyote Decipiens cactus is sterker dan de Lophophora williamsii, wat betekent dat hij meer mescaline bevat. Dit maakt hem bijzonder krachtig en waardevol voor liefhebbers van psychedelische planten. De actieve bestanddelen van de Peyote Decipiens omvatten anhalaninine, anhalonidine, hordinenine, lophophorine, mescaline (3,4,5- trimethoxy-B-phenethylamine), n-methylmescaline, n-acetylmescaline, o-methyllanhalonidine, pellotine en thyramine. Deze samenstelling zorgt voor een unieke en krachtige ervaring.

Waarom Peyote Decipiens kweken?

Het kweken van de Peyote Decipiens biedt niet alleen de voordelen van een krachtige plant, maar ook de voldoening van het zien groeien van een zeldzame en spirituele cactus. Deze cactus heeft een rijke geschiedenis in spirituele en sjamanistische rituelen en staat bekend om zijn krachtige psychedelische eigenschappen.

  • Hoog mescalinegehalte: De Peyote Decipiens bevat een hogere concentratie mescaline dan de Lophophora williamsii, wat hem bijzonder krachtig maakt.
  • Unieke spirituele verbinding: Deze cactus wordt al eeuwenlang gebruikt in spirituele rituelen, waardoor je kunt deelnemen aan een rijke culturele traditie.

Kweekinstructies voor Peyote Decipiens

Het kweken van Peyote Decipiens zaden vereist specifieke omstandigheden en geduld. Hier zijn de basisstappen om je op weg te helpen:

  1. Zaadjes planten: Plant de zaden in een goed doorlatende cactusaarde mix. Bedek ze lichtjes met aarde om ervoor te zorgen dat ze niet wegwaaien.
  2. Vocht en warmte: Houd de aarde vochtig maar niet te nat. Plaats de pot op een warme, lichte plek en gebruik eventueel een kweekbak met deksel om de juiste vochtigheid te behouden.
  3. Geduld hebben: Het duurt ongeveer een jaar voordat de zaadjes beginnen te ontkiemen en wortel te schieten. Na deze initiële periode zal de cactus langzaam maar gestaag groeien.

Voordelen van de Peyote Decipiens

  • Krachtige eigenschappen: De Peyote Decipiens is sterker dan andere peyote varianten, met een hogere concentratie mescaline en andere actieve bestanddelen.
  • Rijke spirituele geschiedenis: Door deze cactus te kweken, neem je deel aan een eeuwenoude traditie van spirituele en sjamanistische rituelen.

Koop Peyote Decipiens zaden hier

Ben je klaar om deze krachtige en spirituele cactus aan je collectie toe te voegen? Bestel nu de Peyote Decipiens zaden van Dutch-Smart en begin met het kweken van je eigen Lophophora decipiens. Met deze zaden kun je een van de meest krachtige en spirituele cactussen ter wereld kweken. Waar wacht je nog op? Start vandaag nog en ervaar de voldoening van het zien groeien van deze unieke en krachtige cactus. Bestel je Peyote Decipiens zaden hier en begin je kweekavontuur!

Beoordelingen (0)
Peyote Decipiens 20 zaden - Lophophora decipiens heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Peyote Decipiens 20 zaden - Lophophora decipiens
Review plaatsen

Meest recente reviews