opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden

9.2 / 10 van 1698 reviews

15% KORTING OP ALLES
CODE: CACTI

2dutch-smart-gratis-artikelen

San Pedro 25-30 cm - Trichocereus Pachanoi

23,50

Code CACTUS voor 15% korting op ons hele assortiment

 ​​​Lage verzendkosten Altijd discreet verzonden
Spaarpunten systeem Gratis cadeau bij elke bestelling

Beschrijving

San Pedro 25-30 cm - Trichocereus pachanoi: Kweek je eigen heilige cactus

Ben je klaar om een stukje van de spirituele tradities van Ecuador en Peru in huis te halen? Met deze San Pedro van 25-30 cm kun je beginnen met het kweken van je eigen Trichocereus pachanoi. Deze heilige cactus staat bekend om zijn snelle groei en krachtige psychedelische eigenschappen, waardoor hij een waardevolle toevoeging is aan elke cactustuin.

Een spirituele en snelgroeiende cactus

De San Pedro cactus, ook bekend als Trichocereus pachanoi, is een van de snelst groeiende cactussen ter wereld. Deze cactus kan, zodra hij wortel heeft geschoten, zeer snel groeien. De San Pedro heeft een lange geschiedenis van gebruik in spirituele en sjamanistische rituelen in Ecuador en Peru, waar hij wordt gewaardeerd om zijn vermogen om diepe spirituele ervaringen te bevorderen.

Waarom de San Pedro cactus kweken?

Het kweken van de San Pedro cactus biedt tal van voordelen, zowel spiritueel als praktisch. Deze cactus groeit snel en is relatief eenvoudig te verzorgen, waardoor hij ideaal is voor zowel beginnende als ervaren kwekers. Bovendien biedt de San Pedro krachtige psychedelische ervaringen die kunnen leiden tot diepgaande spirituele inzichten.

 • Snelle groei: De San Pedro staat bekend om zijn snelle groei, waardoor je snel kunt genieten van een grote, gezonde cactus.
 • Spirituele eigenschappen: De San Pedro cactus biedt krachtige psychedelische ervaringen die kunnen leiden tot diepgaande spirituele inzichten en een gevoel van vreugde.
 • Eenvoudige cultivatie: Deze cactus is relatief eenvoudig te verzorgen en kan binnenshuis of buitenshuis worden gekweekt.

Cultivatie van de San Pedro cactus

Het kweken van de San Pedro cactus begint met het planten van het stekje in goed doorlatende potgrond, vermengd met zand en perliet. Plaats het stekje aan het oppervlak van de grond en vermijd direct zonlicht. Geef het regelmatig water, maar zorg ervoor dat de grond niet te nat wordt. Na ongeveer een half jaar zal de cactus wortels hebben gevormd en kan hij worden verpot in dezelfde soort grond.

Mescaline doseringen

De San Pedro cactus bevat mescaline, een krachtige psychedelische stof die verantwoordelijk is voor de spirituele effecten van de cactus. Hier zijn de verschillende doseringen en hun verwachte effecten:

 • 150 mg: Minimale merkbare effecten
 • 150-300 mg: Lichte tot gemiddelde trip
 • 300-400 mg: Sterke trip, kan aanhouden tussen 6-12 uur
 • 450-500 mg: Mogelijke oplossing van het ego, trip kan 12 uur duren
 • 500-600 mg: Gegarandeerde oplossing van het ego, trip tot 24 uur

Voordelen van de San Pedro cactus

Het kweken van de San Pedro cactus biedt niet alleen praktische voordelen, maar ook diepgaande spirituele voordelen. Deze cactus is een prachtige plant om te zien en biedt krachtige psychedelische ervaringen die je kunnen helpen om diepe spirituele inzichten te verkrijgen.

 • Snelgroeiend en eenvoudig te kweken: Ideaal voor zowel beginners als ervaren kwekers.
 • Diepe spirituele ervaringen: De San Pedro cactus biedt krachtige psychedelische trips die kunnen leiden tot diepgaande spirituele inzichten.
 • Esthetisch aantrekkelijk: De San Pedro cactus is een mooie en indrukwekkende plant die een waardevolle toevoeging is aan elke tuin of huis.

Koop San Pedro hier

Ben je klaar om de spirituele en psychedelische wereld van de San Pedro cactus te ontdekken? Bestel nu je San Pedro van 25-30 cm bij Dutch-Smart en begin met het kweken van je eigen heilige cactus. Zorg ervoor dat je mentaal en fysiek voorbereid bent op de krachtige ervaringen die deze cactus te bieden heeft. Bestel je San Pedro cactus hier en begin je kweekavontuur vandaag nog!

Geen verzending buiten Europa.

Beoordelingen (0)
San Pedro 25-30 cm - Trichocereus Pachanoi heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
San Pedro 25-30 cm - Trichocereus Pachanoi
Review plaatsen

Meest recente reviews