opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden

9.2 / 10 van 1689 reviews

17% GROW KITS + MAGIC TRUFFELS SALE
CODE: GROW24

2dutch-smart-gratis-artikelen

Nieuwe Producten

Lifestyle

Ben je op zoek naar festival spullen? Naast de producten die wij in onze smartshop en headshop verkopen, kun je ook bij ons terecht voor spullen die ideaal zijn om mee te nemen naar een festival. Een veel verkocht product van Dutch-Smart dat erg handig is om mee te nemen naar een festival, is onze wegwerp BBQ.

13 Artikelen

Wegwerp bbq online bestellen

In ons aanbod vind je een wegwerp BBQ die eenvoudig mee te nemen is naar een festival. Wij leveren deze compleet met aanmaakblokjes, houtskool en een rooster. Hierdoor heb je direct alles bij de hand om lekker te barbecueën op een festival. Het enige waar je dan zelf nog voor moet zorgen is een lekker stukje vlees. Vlees is natuurlijk niet het enige dat je op de barbecue kunt leggen. Als je meer van vis houdt, zijn garnalen een erg goede optie. Je kunt natuurlijk ook voor zoet gaan en marshmallows boven de barbecue verwarmen! Je kunt het zo uitgebreid maken als je zelf wilt.

Voordelen van een wegwerp bbq

Het grootste voordeel van deze wegwerp BBQ is uiteraard dat je hem direct weg kunt gooien nadat je klaar bent met barbecueën. Daarnaast is dit product erg goedkoop en krijg je er een heerlijke barbecue voor terug! Met een wegwerp BBQ kom je in ieder geval qua eten niets tekort en het zorgt bovendien voor een gezellige sfeer op het festival. Wij wensen je alvast veel plezier!

Bekijk al onze festival spullen

Ben je op zoek naar meer festival spullen? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Je kunt altijd een kijkje nemen in onze webshop wanneer je nog op zoek bent naar andere benodigdheden voor op een festival. Bij elke bestelling verdien je punten, waarmee je voor interessante kortingen en gratis producten spaart!