opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden
Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder, en ga je daarnaast akkoord met ons cookiebeleid?

Jazeker Nee helaas

9.2 / 10 van 1703 reviews

CODE: ZOMER2024
15% KORTING OP ALLES!

Schrijf jij je ook in?

Maeng Da Kratom

Zoek je kratom van hoogwaardige kwaliteit? Dan is de Maeng Da-variant van dit bijzondere kruid misschien wel een goede optie. De bladeren van de Mitragyna speciosa (kratom) worden in Zuidoost-Azië - en dan in het bijzonder Thailand en Bali - al eeuwenlang gebruikt vanwege hun diverse doeleinden. Deze Maeng Da Kratom is een zeer krachtige variant en een grote favoriet onder veel Kratom-gebruikers. 

4 Artikelen

Wat is Maeng Da Kratom?

Maeng Da Kratom kent zijn oorsprong in Thailand, waar het is vernoemd naar een watervirus genaamd Lethocerus Indicus, een lokale delicatesse. De woorden betekenen vertaald vanuit het Thais letterlijk ‘pooier’, wat sommigen een mooie manier vinden om de hoge kwaliteit van het kruid te omschrijven. Van Maeng Da Kratom is bekend dat het een krachtigere en sterkere variant is dan andere soorten kratom. De soort kan eenvoudig worden onderscheiden van andere soorten kratom door zijn donkere bladeren. 

Kortom, Kratom Maeng Da is een krachtige Kratom-soort met unieke eigenschappen die hem onderscheiden van andere variëteiten. Er zijn verschillende soorten Kratom Maeng Da op de markt verkrijgbaar, waaronder Green Maeng Da, White Maeng Da en Red Maeng Da. Elke variant kan enigszins verschillende effecten hebben vanwege variaties in het alkaloïdengehalte.

Maar wat onderscheidt Maeng Da Kratom dan van andere soorten kratom? Nou, genoeg! Het belangrijkste verschil tussen deze en andere varianten is dat het veel sterker is. Dit houdt in dat deze soort in kleinere hoeveelheden kan worden geconsumeerd om dezelfde effecten te ervaren. Wanneer Maeng Da in kleine hoeveelheden wordt genuttigd zul je een reeks aan effecten ervaren. Heb je een aankomende deadline? Dan zal je zeker niet de eerste zijn die om deze reden Maeng Da Kratom gebruikt! 

Het gebruik van Maeng Da Kratom

Wil je Maeng Da Kratom ook uitproberen? Ervaren kratom-gebruikers kunnen je vertellen dat deze variant enorm sterk is! Je hebt van deze soort iets minder nodig dan de meeste andere varianten kratom. Een dosis van 4 gram staat ongeveer gelijk aan 5 gram van andere soorten, maar het gebruik van Maeng Da Kratom wordt normaal gesproken geconsumeerd in een hoeveelheid van minder dan 2 gram. Wanneer Maeng Da wordt geconsumeerd in hoeveelheden van meer dan 10 gram, dan kunnen effecten van overmatige slaperigheid, verdoving of misselijkheid en braken voorkomen. Bij het gebruik van Kratom Maeng Da is het essentieel om te beginnen met een lage dosering en deze indien nodig geleidelijk te verhogen. De optimale dosering kan variëren afhankelijk van de individuele tolerantie en gevoeligheid.

Het is van cruciaal belang op te merken dat de juridische status van Kratom per land en regio verschilt. Op sommige plaatsen gelden strikte regels of een regelrecht verbod op de verkoop en consumptie van Kratom. Bovendien is het essentieel om Kratom bij gerenommeerde bronnen te kopen om de kwaliteit en veiligheid te garanderen.