opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Maeng Da kratom

Maeng Da Kratom

Zoek je kratom van hoogwaardige kwaliteit? Dan is de Maeng Da-variant van dit bijzondere kruid misschien wel een goede optie. De psychoactieve bladeren van de Mitragyna speciosa (kratom) worden in Zuidoost-Azië - en dan in het bijzonder Thailand en Bali - al eeuwenlang gebruikt vanwege hun medicinale doeleinden, maar ook vanwege hun stimulerende werking. De bladeren worden tal van helende eigenschappen toegeschreven en ze hebben, afhankelijk van het type, verschillende werkingen die variëren van stimulerend tot rustgevend. Deze Maeng Da Kratom is een zeer krachtige variant en een grote favoriet onder veel Kratom-gebruikers. 

Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1

Wat is Maeng Da Kratom?

Maeng Da Kratom kent zijn oorsprong in Thailand, waar het is vernoemd naar een watervirus genaamd Lethocerus Indicus, een lokale delicatesse. De woorden betekenen vertaald vanuit het Thais letterlijk ‘pooier’, wat sommigen een mooie manier vinden om de hoge kwaliteit van het kruid te omschrijven. Van Maeng Da Kratom is bekend dat het een krachtigere en sterkere variant is dan andere soorten kratom. De soort kan eenvoudig worden onderscheiden van andere soorten kratom door zijn donkere bladeren. Het bevat een krachtige mix van energie- en stemmingsbevorderende effecten

Maar wat onderscheidt Maeng Da Kratom dan van andere soorten kratom? Nou, genoeg! Het belangrijkste verschil tussen deze en andere varianten is dat het veel sterker is. Dit houdt in dat deze soort in kleinere hoeveelheden kan worden geconsumeerd om dezelfde effecten te ervaren. Wanneer Maeng Da in kleine hoeveelheden wordt genuttigd zul je een reeks aan effecten ervaren, waaronder alertheid, concentratie en een verhoogde werkefficiëntie. Heb je een aankomende deadline? Dan zal je zeker niet de eerste zijn die Maeng Da Kratom gebruikt om non stop door te kunnen werken! 

Betere concentratie

Meerdere onderzoeken hebben aangetoond dat kratom een rechtstreeks effect heeft op het cerebrale systeem van het lichaam. Met andere woorden: de effecten op het brein van kratom zijn inmiddels aangetoond, en ik kleine hoeveelheden zal het als een potent supplement werken dat je in staat zal stellen om harder en langer door te werken en je geweldig te kunnen concentreren op je taken. Een mooi bijkomstig effect als je op zoek bent naar deze resultaten is dat Maeng Da Kratom de gebruiker vaak ‘wakker’ maakt. Je zult je minder moe voelen en vermoeidheid tijdens het werken zal minder snel toeslaan

Ook interesse om deze sterke variant van Maeng Da uit te proberen? Doe dat dan op een dag dat je harder, sneller en effectiever wilt werken. Bang dat je met dat dagje thuiswerken alleen maar op de bank zal hangen? Dat zal met deze kratom waarschijnlijk niet gebeuren. Het kruid zorgt ervoor dat gebruikers actiever worden en gemotiveerd zijn om hard te werken. Veel gebruikers consumeren Maeng Da Kratom om depressieve gevoelens en een gebrek aan motivatie te bestrijden. 

Het gebruik van Maeng Da Kratom

Wil je Maeng Da Kratom ook uitproberen? Ervaren kratom-gebruikers kunnen je vertellen dat deze variant enorm sterk is! Je hebt van deze soort iets minder nodig dan de meeste andere varianten kratom. Een dosis van 4 gram staat ongeveer gelijk aan 5 gram van andere soorten, maar het gebruik van Maeng Da Kratom wordt normaal gesproken geconsumeerd in een hoeveelheid van minder dan 2 gram. Wanneer Maeng Da wordt geconsumeerd in hoeveelheden van meer dan 10 gram, dan kunnen effecten van overmatige slaperigheid, verdoving of misselijkheid en braken voorkomen.