opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. 

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder? 

Jazeker! Nee, helaas...

Draagbare vaporizer

Ben je op zoek naar een draagbare vaporizer? Deze modellen zijn ideaal voor wanneer je het apparaat graag met je meeneemt naar vrienden of onderweg wilt gebruiken. Ook zijn ze geschikt om mee te nemen naar festivals en optredens. Ze zijn klein en vooral erg handig in gebruik. Je hebt tegenwoordig geen grote apparaten meer nodig, maar je neemt gewoon een draagbare vaporizer mee! In onze vaporshop vind je allerlei soorten verdampers, dus kijk gerust eens rond naar de mogelijkheden.

Artikel 1 tot 61 (van de 61 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 61 (van de 61 artikelen). Resultaat:1

Het verschil tussen een tafelmodel- en een draagbare vaporizer

Een draagbare vaporizer is goedkoper dan een tafelmodel. Uiteraard kun je dit apparaat overal mee naartoe nemen, wat je ontzettend veel vrijheid geeft. Naast onze draagbare vaporizers leveren wij ook tafelmodellen. Deze zijn wel wat prijziger, maar bieden wel meer mogelijkheden. De meeste draagbare modellen zijn namelijk niet geschikt om de temperatuur mee te regelen. Voor welk model je uiteindelijk het beste kunt kiezen, ligt er dus maar net aan wat jouw wensen zijn. Vind je het belangrijk om het apparaat overal te kunnen gebruiken, of wil je een groter apparaat met meer mogelijkheden die je op tafel kunt laten staan? De keuze is aan jou! Bekijk online ons totale aanbod om te zien of er een geschikte vaporizer voor je bij zit.

 

Voordelen van verdampen in vergelijking met roken

Het gebruik van een vaporizer is niet hetzelfde als roken. Wanneer je een vaporizer gebruikt, komen er veel minder schadelijke stoffen vrij dan bij roken. Dit kunnen stoffen zijn zoals koolstofmonoxide en benzeen. De werkende stoffen komen bij een vaporizer wel vrij, maar de ongewenste stoffen niet. Dit is een groot voordeel! Voor meer vragen over de werking kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Heb je vragen over de verzending? Neem dan ook gerust contact met ons op.