opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden

9.2 / 10 van 1689 reviews

17% GROW KITS + MAGIC TRUFFELS SALE
CODE: GROW24

2dutch-smart-gratis-artikelen

Nieuwe Producten

Draagbare Vaporizers

Ben je op zoek naar een draagbare vaporizer? Deze modellen zijn ideaal voor wanneer je het apparaat graag met je meeneemt naar vrienden of onderweg wilt gebruiken. Ook zijn ze geschikt om mee te nemen naar festivals en optredens. Ze zijn klein en vooral erg handig in gebruik. Je hebt tegenwoordig geen grote apparaten meer nodig, maar je neemt gewoon een draagbare vaporizer mee! In onze vaporshop vind je allerlei soorten verdampers, dus kijk gerust eens rond naar de mogelijkheden. In verband met de nieuwe tabakswet mogen wij per 1 juli 2023 geen elektronische vaporizers meer verkopen aan Nederlandse consumenten, voor meer informatie klik hier. De NIET elektronische vaporizers, als bijvoorbeeld de Vaporgenie zijn geen probleem, het betreft enkel de elektronische vaporizers. De elektronische vaporizers kunnen enkel in onze winkel verkocht worden. 

29 Artikelen

Het verschil tussen een tafelmodel- en een draagbare vaporizer

Een draagbare vaporizer is goedkoper dan een tafelmodel. Uiteraard kun je dit apparaat overal mee naartoe nemen, wat je ontzettend veel vrijheid geeft. Naast onze draagbare vaporizers leveren wij ook tafelmodellen. Deze zijn wel wat prijziger, maar bieden wel meer mogelijkheden. De meeste draagbare modellen zijn namelijk niet geschikt om de temperatuur mee te regelen. Voor welk model je uiteindelijk het beste kunt kiezen, ligt er dus maar net aan wat jouw wensen zijn. Vind je het belangrijk om het apparaat overal te kunnen gebruiken, of wil je een groter apparaat met meer mogelijkheden die je op tafel kunt laten staan? De keuze is aan jou! Bekijk online ons totale aanbod om te zien of er een geschikte vaporizer voor je bij zit.

Draagbare vaporizers behoren tot de meest populaire verdampers die op dit moment gebruikt worden. Ze klein kleiner van formaat en kunnen overal mee naartoe genomen worden, wat uiteraard ook de naam verklaart. Draagbare verdampers maken gebruik van oplaadbare accu’s in plaats van een energiebron die gevoed moet worden door een stroomaansluiting, zoals de eerder genoemde tafelmodellen. Het belangrijkste is dat we op Dutch-Smart een enorm aanbod aan draagbare vaporizers hebben. Van kleine vape pennen tot wat grotere en luxere dry herb vaporizers. Voorheen bood een draagbare vaporizer niet de uitgebreide temperatuurinstellingen die tafeltoestellen wel leverd, maar tegenwoordig zijn ook de draagbare verdampers sterk in kwaliteit toegenomen.

Voordelen van verdampen in vergelijking met roken

Het gebruik van een vaporizer is niet hetzelfde als roken. Wanneer je een vaporizer gebruikt, komen er veel minder schadelijke stoffen vrij dan bij roken. Dit kunnen stoffen zijn zoals koolstofmonoxide en benzeen. De werkende stoffen komen bij een vaporizer wel vrij, maar de ongewenste stoffen niet. Een ander groot voordeel is de betaalbaarheid. Ja, de eenmalige aanschaf van een verdamper kost je meer dan een pakje sigaretten, maar het gebruik van vaporizers zelf is uiteindelijk een stuk goedkoper. Ben je een zware roker, dan kan een draagbare vaporizer je op jaarbasis enkele honderden euro’s schelen.

Nog een voordeel: kies je voor een draagbare verdamper, dan heb je de beschikking over tal van te gekke smaken om te verdampen. Niet alleen zijn er veel verschillende smaken e-liquids, maar tegenwoordig kun je ook perfect kruiden verdampen met een dry herb vaporizer! Maar als je niet genoeg kunt krijgen van smaken als vanille, appel, banaan, grapefruit, aardbei en ga zo maar door, dan zit je met een verdamper helemaal goed. Da’s een stuk beter dan zo’n stinkende sigaret, nietwaar?

Voor meer vragen over de werking van onze draagbare vaporizers kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Heb je vragen over de verzending? Neem dan ook gerust contact met ons op.