opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden

9.2 / 10 van 1689 reviews

17% GROW KITS + MAGIC TRUFFELS SALE
CODE: GROW24

2dutch-smart-gratis-artikelen

Nieuwe Producten

Mighty+

In verband met de nieuwe wet mogen wij online geen vaporizers meer verkopen. De vaporizers kunnen enkel gereserveerd worden en worden afgehaald in onze winkel. 

348,00

17% Korting op alle Grow Kits + Magic Truffels! Coupon: GROW24

 ​​​Lage verzendkosten Altijd discreet verzonden
Spaarpunten systeem Gratis cadeau bij elke bestelling

Beschrijving

Mighty+ | Vaporizer - Storz & Bickel

De Mighty+ is de langverwachte opvolger van de iconische Mighty draagbare vaporizer van Storz & Bickel. Deze nieuwe versie komt met diverse verbeteringen, waardoor ze de lat nog hoger leggen.
Storz & Bickel gebruikte zorgvuldig geselecteerde materialen voor het nieuwe ontwerp van de Mighty+, om jou de best mogelijke ervaring te bieden. De vulkamer heeft nu een coating van keramiek, waardoor deze nog steviger en resistenter is.

Aan de onderkant van het apparaat zijn discrete pootjes toegevoegd, zodat de Mighty+ veilig op vlakke oppervlakken kan staan.
De Mighty+vaporizer heeft nu een USB-C-aansluiting met supercharge-functie. Dat betekent dat 80% van de batterij in ongeveer 40 minuten kan worden opgeladen en dat pass-through opladen mogelijk is. Het batterijpakket zelf is verbeterd en bestaat uit 2 lithium-ionbatterijen van 3300 mAh.

Er is een volledig opnieuw ontworpen printplaat geïntroduceerd om de aanzienlijk verhoogde hoeveelheid stroom te beheren.

De Mighty+ gebruikt dezelfde gepatenteerde combinatie van convectie- en conductieverwarming als de originele Mighty, maar heeft daarnaast een geoptimaliseerde verwarmer, zodat de vaporizer in slechts circa 60 seconden opwarmt (bijna 90 seconden voor de Mighty).

Hij heeft ook een extra vooraf ingestelde temperatuur: de Superbooster. Door drie keer op de aan/uit-knop te klikken, wordt de huidige temperatuur automatisch met 15°C verhoogd.

Over het algemeen is de Mighty+ een betere, snellere en sterkere versie van de originele Mighty. De enige feature die is afgenomen, is de verpakking, want die is nu slechts een derde van de vorige doos. Dit bespaart een hoop ruimte voor verzending en opslag en zorgt voor een aantrekkelijkere presentatie in de schappen.

Features:
De Mighty+ is een krachtige draagbare verdamper met een gepatenteerde combinatie van convectie- en conductieverwarming en een geoptimaliseerde verwarmer die zorgt voor een snelle opwarmtijd (circa 60 seconden)
Het nieuwe circuitboard, de kamer met coating van keramiek, en algehele ontwerpverbeteringen maken de Mighty+ nóg steviger en sterker

Met de USB-C-oplaadpoort kun je 80% van de dubbele 3300 mAh-batterijen in ongeveer 40 minuten opladen. Ook heeft hij pass-through-technologie zodat je 'm kunt gebruiken terwijl hij oplaadt.

Wat zit er in de doos:
1x Mighty+ vaporizer
1x USB-C kabel
3x Normale gaasjes (small)
3x Ruwe gaasjes (small)
2x Druppelkussens voor concentraten (small)
3x Verzegelringen
1x Doseercapsule
1x Schoonmaakborstel
3 jaar garantie

Beoordelingen (0)
Mighty+ heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen

Meest recente reviews

Laatst bekeken items
348,00