opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. 

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder? 

Jazeker! Nee, helaas...

Sex shop

Om het spannend te houden in de slaapkamer, al dan niet in combinatie met natuurlijke genotsmiddelen uit onze smartshop, bieden we je graag een assortiment met sexy speeltjes voor dames én heren. Bestel bijvoorbeeld een vibrator, dildo, anaaltoys of een kunstmatige vagina. Ben je niet zo van de speeltjes, maar zoek je wel producten die je een beetje op weg helpen? Bekijk dan ons aanbod sex stimulants. Dit zijn bijvoorbeeld capsules die verschillende werkingen kunnen hebben. Zo zijn er capsules met erectiestimulerende werking, maar ook met lustopwekkende of libidoverhogende effecten.

Daarnaast is natuurlijk ook veiligheid erg belangrijk: in de sex shop van Dutch-Smart koop je daarom ook condooms! Kies uit verschillende verpakkingen, maar ook uit diverse maten. Bovendien shop je hier ook voor condooms met extra glijmiddel.

 

Discreet en GRATIS thuisbezorgd

Bij seksartikelen is het belangrijk dat je kunt uitgaan van een discrete verpakking. Als je niet thuis bent, wil je natuurlijk niet dat er een doos met pikante afbeeldingen bij je buren wordt afgeleverd. Gelukkig hoef je je daar geen zorgen om te maken als je bestelt bij Dutch-Smart. De producten die wij in onze online seksshop verkopen, worden altijd discreet verpakt en bij je thuisbezorgd. Bovendien is verzending bij ons gratis bij een order vanaf €50,- Iedere bestelling die je plaatst bij Dutch-Smart, levert je punten op. Hiermee spaar je voor aantrekkelijke kortingen en zelfs voor gratis producten.

Meer weten?

Wil je meer weten over ons sex shop assortiment, of het gebruik van bepaalde producten? Aarzel niet en neem contact met ons op. Dit kan telefonisch, maar je kunt ook een bericht sturen naar [email protected]. Wij helpen je dan zo snel mogelijk verder.

Bekijk naast onze sex shop ook de verschillende andere shops van Dutch-Smart, zoals de vaporshop, paddoshop, herbshop of de health shop.