opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden

9.2 / 10 van 1698 reviews

15% KORTING OP ALLES
CODE: CACTI

2dutch-smart-gratis-artikelen

Gewichtsverlies

Het kan soms onmogelijk lijken: afvallen. Sporten, diëten, het is meestal ontzettend vermoeiend en het werkt lang niet altijd. Soms reageert je lichaam niet, soms ben je in no-time weer op je oude gewicht. Wij hebben natuurlijke middelen die je wellicht in de goede richting kunnen helpen. Met een zeer uitgebreid assortiment en uitgebreide informatie over de ingrediënten vind je in onze winkel gegarandeerd de pillen die jou kunnen bijstaan!

9 Artikelen

Soorten afslanksupplementen

Gewichtsverliespillen zijn grofweg op te delen in vier groepen.

  • Sommige pillen zijn vetverbranders. Deze zorgen ervoor dat je lichaam de vetreserves aanspreekt en zo het ver vermindert.  Ook zorgen veel vetverbranders ervoor dat je minder trek hebt in zoetigheden en snacks. En laten dat nu juist de grootste valkuilen zijn van veel mensen op dieet.
  • Afslankverliespillen die zorgen dat je minder voedingsvetten opneemt. Met deze supplementen komt minder vet uit je eten in je bloedbaan terecht, waardoor je zelf ook minder vet ontwikkelt. Deze pillen neem je vaak vlak voor een grote maaltijd in om het effect te maximaliseren. Deze pillen werken vooral als je minder wil aankomen.
  • Pillen die het verteerproces versnellen. Deze pillen hebben een verminderde eetlust als effect, waardoor je minder eet en dus beter op gewicht blijft.
  • Sommige afslankpillen worden gebruikt als energizer. Dit houdt in dat de pillen je energie geven. Als de pillen van jouw keuze dit effect ook hebben, maak daar dan gebruik van en gebruik die energie om te sporten!

Naast deze groepen zijn er ook laxerende pillen. Pas daar wel mee op! Dit type zorgt ervoor dat je lichaam water verliest in plaats van vet. Vochtverlies is niet goed voor je lichaam. Lees dus goed de bijsluiter om te kijken of bepaalde pillen laxerend werken of niet.

Zijn alleen pillen voldoende?

Het antwoord hierop is heel simpel: nee. Om maximaal effect te krijgen is het slim de afslankpillen te combineren met een gezonde levensstijl. Je weet dan zeker dat je het beste van alle methoden met elkaar combineert. De belangrijkste werking van de pillen zit vooral in het stillen van het hongergevoel en het geven van energie. Hierdoor ga je minder eten en heb je meer de neiging om te bewegen. Dit zijn twee dingen die absoluut noodzakelijk zijn om af te vallen, welk dieet je ook volgt. Gebruik afslankpillen dus vooral als toevoeging van een sportprogramma of dieet en gebruik ze verstandig! Heb je vragen over de afslankpillen in onze healthshop, of over de werking ervan? Neem dan gerust even contact met ons op.