opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Thee

In het online smartshop assortiment van Dutch-Smart vind je verschillende soorten kruidenthee, met ieder een eigen effect. Het gebruik van coca thee gaat jaren terug. In nederzettingen in het noordwesten van Peru zijn achtduizend jaar oude gefossiliseerde resten van bladeren aangetroffen. Door het kauwen op coca theebladeren neemt het uithoudingsvermogen toe, verbetert de ademhaling en de zuurstofwisseling, en wordt het verbruik van glucose gereguleerd. Om die reden wordt het nu nog steeds door inheemse volken als Quechua en Kogi gebruikt.

Coca thee is niet alleen lekker en verfrissend, maar kent over het algemeen ook een opwekkende werking. Veel mensen voelen zich fitter als ze per dag dag een aantal kopjes van deze thee drinken. Dit is ook goed om je uithoudingsvermogen mee te verbeteren.

Artikel 1 tot 21 (van de 21 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 21 (van de 21 artikelen). Resultaat:1

De herkomst van Mate de Coca

'Mate de Coca', is een kruidenthee gemaakt van de bladeren van de Peruviaanse cocaplant. Een oeroude en mogelijk magische drank onder de Inca's, met een betoverende afdronk en smaaksensatie. Deze bladeren worden na het plukken gedroogd en fijngemalen tot poeder. In tegenstelling tot de thee die onder dezelfde naam in theezakjes wordt verkocht, bevat Mate de Coca geen andere bestanddelen. Het is dus puur de natuurlijke, fijngemalen cocabladeren uit Peru. Coca is een plant uit de Erythroxyplacea familie, die alleen groeit op grote hoogte in het noordwestelijk deel van Zuid-Amerika. Coca wordt met name in Bolivia en Peru gedronken als thee (maté), en gekauwd als middel tegen hoogteziekte en als stimulans voor arbeiders in de mijnbouw.

Coca thee kopen bij Dutch-Smart

Wil je coca thee kopen? Op deze pagina vind je ons uitgebreide assortiment van de meest uiteenlopende soorten coca thee. Neem gerust eens een kijkje in ons ruime aanbod. Bij iedere bestelling verdien je punten, waarmee je spaart voor aantrekkelijke kortingen en gratis producten! Heb je nog vragen over het gebruik van coca thee? Neem dan contact met ons op.