opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden

9.2 / 10 van 1689 reviews

17% GROW KITS + MAGIC TRUFFELS SALE
CODE: GROW24

2dutch-smart-gratis-artikelen

Nieuwe Producten

Afrodisiacum

Zogenaamde 'afrodisiacum' worden over de hele wereld door diverse samenlevingen gewaardeerd om hun seksueel stimulerende werking. Sommige natuurlijke afrodisiaca kunnen de doorbloeding van de genitaliën verbeteren en bevorderen een goede en gezonde hormonale balans en weerstand. Dit is geschikt voor zowel mannen en vrouwen die hun seksleven willen optimaliseren. In verschillende gevallen kan dit erg interessant zijn. Bijvoorbeeld wanneer één van de twee partners een lager libido heeft dan de ander. Ook kan het zijn dat er een fysieke beperking ontstaat vanwege ouderdom of ziekte. Andere mensen hebben misschien een prima seksleven, maar zouden wel iets meer willen. Voor al deze gevallen kunnen onze seks stimulanten de oplossing bieden. Deze stimulanten worden ook wel afrodisiaca genoemd, vanwege ‘Aphrodite’, de Griekse godin van de liefde. We vertellen je graag meer over de werking en de verschillende soorten!

47 Artikelen

Werking van seks stimulanten

Seks stimulanten zijn middelen die ervoor zorgen dat je meer zin krijgt in seks of dat je gevoelens heel intens en bewust meemaakt. Deze gevoelens kunnen fysiek zijn, maar ook in je hoofd zitten. Zo kan je tintelingen krijgen als iemand je aanraakt, maar ook als iemand naar je knipoogt. Deze beleving van gevoelens wordt in je hoofd geregistreerd en verwerkt. Wanneer je een afrodisiacum inneemt, komen er bepaalde stofjes vrij. Deze worden opgenomen door het bloed en in de hersenen verwerkt. De stofjes kunnen dan de productie van de al bestaande hormonen in je hersenen beïnvloeden. Zo kunnen er extra hormonen worden aangemaakt die zorgen dat je zin krijgt in seks. Andere stoffen, die normaal je seksdrive zouden remmen, kunnen juist minder aangemaakt worden. Op deze manier kun je je eigen seksuele gevoelens veranderen.

Een seks stimulant werkt doorgaans na een half uur en houdt ongeveer een aantal uur aan. Dit betekent dat nadat twee mensen seks hebben gehad, na een tijdje nog steeds zin hebben. Veel seks stimulanten geven ook een ontspannende werking, wat maakt dat de seks als prettiger en vrediger wordt ervaren. Stress is voor veel mensen namelijk ook een factor die het seksleven negatief beïnvloedt. Andere seks stimulanten hebben bijvoorbeeld weer een bepaalde werking op het gladde spierweefsel in ons lichaam. De verbeterde doorbloeding zorgt er in dat geval voor dat mannen makkelijker een erectie kunnen krijgen en dat deze ook nog eens langer intact blijft. Dit maakt zo’n specifieke afrodisiaca een optie voor mannen die hem graag wat sneller omhoog willen krijgen. 

Aphrodite - godin van de vruchtbaarheid

Afrodisiaca worden al sinds de oudheid gebruikt door mensen uit alle continenten. De term zelf is afgeleid van de naam van de Griekse godin van de liefde, Aphrodite - de tegenhanger van Venus van de Romeinen. Deze godin wordt doorgaans gekoppeld aan vruchtbaarheid en energie. Door de geschiedenis heen werden veel soorten voedingsmiddelen als afrodisiacum gezien. Vandaag de dag hebben we een groot deel van de natuurlijke lustopwekkers op weten te sporen en zijn er veel van vrij verkrijgbaar via seks supplementen, maar ook via afrodisiacum kruiden

Het grote verschil tussen de afrodisiaca op deze pagina en die op de kruidenpagina, is dat veel van de werkzame stoffen in deze categorie in handige capsules of drinkbare vorm zijn verwerkt. Zo hoef je dus zelf niet meer aan de slag te gaan met een capsuleermachine om zelf capsules van je libidoboosters te maken. Wil je je afrodisiacum verwerken in een thee of misschien zelfs in je vaporizer stoppen? Dan raden we je aan de pure kruiden te kiezen!

Soorten afrodisiaca

Er zijn veel varianten van afrodisiaca. We kunnen het onderscheid maken op gebruiksmethode, chemische structuur en ook op de natuurlijkheid van de stimulanten.

  • Gebruiksmethode: sommige seks stimulanten worden via een vloeistof ingenomen, terwijl anderen in de vorm van een pil of een poeder worden genuttigd.
  • Chemische structuur: in de ene stof zitten verschillende stoffen dan in de andere. Dit betekent dat je van de ene soort stimulant andere gevoelens krijgt dan van de andere.
  • Natuurlijkheid: sommige seks stimulanten komen in het dagelijks leven ook al in grote mate voor. Denk bijvoorbeeld aan chocola en aardbeien. Andere seks stimulanten zijn synthetisch, en alleen maar te verkrijgen in winkels zoals onze eigen webshop.

Wil je afrodisiacum producten bestellen in onze webshop, maar heb je nog vragen over het gebruik of ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op!