opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden
Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder, en ga je daarnaast akkoord met ons cookiebeleid?

Jazeker Nee helaas

9.2 / 10 van 1708 reviews

Schrijf jij je ook in?

Sex Opium Liquid - 10 ml

21,90
 ​​​Lage verzendkosten Altijd discreet verzonden
Spaarpunten systeem Gratis cadeau bij elke bestelling

 

Beschrijving

Sex Opium Liquid - 10 ML

Til je seksleven naar een hoger niveau met deze Sex Opium Liquid! Dit product is dé hit van dit moment voor iedereen die zijn seksleven naar een hoger niveau wilt tillen en mensen die hun bedkamerprestaties een flinke boost willen geven. 

Zal deze Sex Opium Liquid voor een revolutie zorgen? Als het aan de gebruikers ligt wel! Het ultieme middel brengt vrouwen naar ongekende hoogtepunten. Kenners zeggen dat Sex Opium Liquid momenteel hét nummer één middel is voor vrouwen. Sex Opium Liquid is speciaal voor vrouwen ontwikkeld, maar ook bij de man worden de prestaties vele malen beter. Het effect wordt ongeveer 3 kwartier na inname voelbaar en houdt 4 tot 6 uur aan.

Werking Sex Opium Liquid

Veel mannen en vrouwen willen het maar al te graag: je komt in een droomachtige roes, remmingen vallen weg en je bereikt een euforische stemming. Een warm en welbehagen gevoel in combinatie met een heerlijke tinteling door het gehele lichaam. Dat is precies waar goede seks toe kan leiden.

Gebruiksaanwijzing

Neem een half flesje 3 kwartier voor de seksuele activiteit in. Hierbij zijn ook een paar tips van toepassingen. Zo werkt Sex Opium Liquid 10 ML beter wanneer de maag niet vol zit. Met andere woorden: een flinke maaltijd voor de seks kan de werking van dit middel verminderen. Ook dient het flesje voor gebruik goed geschud te worden. Wordt het effect te sterk en wil je de effecten van deze booster verminderen? Neem dan wat suiker en vitamine C. 

Extra informatie

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding waarvoor voedingssupplementen geen vervanging vormen. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Aanbevolen dagelijks dosering niet overschrijden. Koel, droog en donker bewaren. In geval van medische complicaties, medicijngebruik, zwangerschap of borstvoeding voor gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. Stop direct het gebruik als u ongewenste bijwerkingen van dit product ervaart. 

Bovenstaande gezondheidseffecten zijn nog niet officieel vastgesteld.

Beoordelingen (2)
Sex Opium Liquid - 10 ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Sex Opium Liquid - 10 ml
Review plaatsen

Meest recente reviews

Laatst bekeken items