opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden

9.2 / 10 van 1689 reviews

17% GROW KITS + MAGIC TRUFFELS SALE
CODE: GROW24

2dutch-smart-gratis-artikelen

Nieuwe Producten

Droomkruid 20g - Calea zacatechichi

8,90

17% Korting op alle Grow Kits + Magic Truffels! Coupon: GROW24

 ​​​Lage verzendkosten Altijd discreet verzonden
Spaarpunten systeem Gratis cadeau bij elke bestelling

Beschrijving

Droomkruid 20g | Calea zacatechichi

Calea zacatechichi staat bekend als 'droomkruid' en wordt gebruikt voor een intensievere beleving van dromen. Volgens sommigen helpt het kruid ook om 'lucide dromen' op te wekken. Deze bijna magische struik groeit in Mexico en Midden-Amerika en behoort tot de Asteraceaefamilie.

Effecten

Het kruid kan tijdens de slap mogelijk voor intensere dromen zorgen. Mexicaanse Indianen zien de calea als een visionair entheogeen, maar er zijn nog geen hallucinogene bestanddelen ontdekt. Er is geen twijfel over mogelijk dat Calea Zacatechichi, ook wel Calea ternifolia of Calea Z genoemd, het meest populaire en bekende droomkruid is in onze webshop. Deze geweldige dream herb wordt al vele duizenden jaren door inheemse stammen gebruikt.
Ook zouden herinneringen over de dromen worden bevorderd. Veel mensen claimen bijvoorbeeld dat zij ‘s nachts niet dromen, maar diverse onderzoeken wijzen uit dat we in feite allemaal gewoon dromen. Na het nuttigen van droomkruid zul je volgens veel gebruikers zeker merken dat je veel vaker droomt, of in ieder geval veel vaker dromen weet te onthouden.
Calea wordt vaak gecombineerd met andere droomkruiden voor een sterker effect. 

Gebruik

Giet een halve liter heet water over 3 tot 20 gram gedroogde bladeren en laat dit circa 15 minuten trekken. De smaak is vrij bitter, dus breng de thee op smaak met wat suiker of honing. Drink de thee dagelijks voor het slapen gaan. Een andere gebruikelijke manier om het droomkruid te nuttigen, is door de (vermaen) bladeren in een oprolbare sigaret te roken.

Extra informatie

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding waarvoor voedingssupplementen geen vervanging vormen. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Aanbevolen dagelijks dosering niet overschrijden. Koel, droog en donker bewaren. In geval van medische complicaties, medicijngebruik, zwangerschap of borstvoeding voor gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. Stop direct het gebruik als u ongewenste bijwerkingen van dit product ervaart. 

Bovenstaande gezondheidseffecten zijn nog niet officieel vastgesteld.

Beoordelingen (4)
Droomkruid 20g - Calea zacatechichi heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Droomkruid 20g - Calea zacatechichi
Review plaatsen

Meest recente reviews

Laatst bekeken items