opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, morgen geleverd (momenteel n.v.t.)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Mulungu 50 gram | Erythrina mulungu

Artikelnr: ART000423
9,50

Mulungu - Erythrina Mulungu | 50 gram

Mulungu wordt in Brazilië al zeer lang gebruikt als thee. Mulungu is afkomstig uit Latijns-Amerika. Meestal word Mulungu gevonden in moerassen en op plaatsen naast rivieren.

Effecten

Mulungu wordt in Brazilië al zeer lang gebruikt als thee. Veel soorten Erythrina worden door de inheemse bevolking van de Amazone gebruikt om medicijnen van te maken, al is de werking hiervan niet door de wetenschap bevestigd.

Gebruik van Mulungu - Erythrina Mulungu:

De gemiddelde dagelijkse dosering is een half kopje gekookte bast. Wel heeft onderzoek uitgewezen dat sommige mensen met een lagere bloeddruk (en bloeddrukverlagende medicijnen) het middel met mate moeten gebruiken.

Een afkooksel wordt gemaakt door 1 theelepel fijn gemalen kruid of 2 theelepels versneden kruid te gebruiken voor 250 ml kokend water. Dit moet ongeveer 20 minuten op laag vuurtje worden gekookt. Dek hierbij het kooksel af, zodat de belangrijke stoffen niet in de lucht verdwijnen. Laat het geheel afkoelen en zeef eventueel de thee. Neem een slokje en ga er lekker voor zitten.

Zie ook het Mulungu extract: Mulungu Extract

Waarschuwing

Mulungu kan je een slap gevoel geven. Mensen die bloeddrukverlagende medicijnen gebruiken (en mensen met een lage bloeddruk) wordt aangeraden Mulungu met mate te gebruiken en hun bloeddruk goed in de gaten te houden.

Beoordelingen (0)
Mulungu 50 gram | Erythrina mulungu heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items