opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden

9.2 / 10 van 1698 reviews

15% KORTING OP ALLES
CODE: CACTI

2dutch-smart-gratis-artikelen

Sporen prints

Sporenprints zijn collecties van sporen, waarmee je je eigen sporenspuiten kunt maken. De sporenprints uit ons aanbod worden als volgt gemaakt: het hoedje van de paddenstoel wordt afgesneden, waarna het vervolgens op iets anders geplaatst wordt. Dit kan bijvoorbeeld een stukje aluminiumfolie zijn of een glazen plaatje. Hierdoor worden de sporen die uit het hoedje vallen het beste opgevangen en kan de sporenprint worden gemaakt. Ben je benieuwd naar ons aanbod? Lees dan snel verder!

6 Artikelen

De sporenprints uit ons assortiment

De Ecuador sporenprint komt van een paddenstoel en is ontdekt in de bergen van Ecuador. Deze soort is vooral erg geschikt voor nieuwe kwekers die nog niet veel ervaring hebben. Hij is namelijk makken om mee te werken en levert voorspelbare oogsten. Hiernaast is er een paddenstoel uit het Amazone regenwoud verkrijgbaar in onze webshop: de Psilocybe cubensis Amazon. Dit is een grote en dikke paddenstoel, die opvalt door zijn goudkleurige en tepelvormige hoeden. Ook deze soort raden wij aan voor beginnende kwekers. De laatste sporenprint die je in ons assortiment vindt is de B+ sporenprint. Deze soort kan enorm grote paddenstoelen produceren van meer dan 30 centimeter, waardoor het één van de populairste paddosoorten is. Hij werkt vooral erg goed op voedzame substraten, zoals korrels, stro en compost.

Bestel al onze artikelen eenvoudig online

Wanneer je eruit bent welke sporenprint je wilt bestellen, dan kun je dit heel eenvoudig online bestellen in onze webshop. Bij een bestelling vanaf €50,- worden je producten gratis verzonden en bij elke order spaar je ook nog eens punten. Hiermee kun je korting opbouwen of bestel je zelfs gratis producten! Dit geldt niet alleen voor de sporenprints, maar ook voor alle andere artikelen van Dutch-Smart. Heb je vragen over het gebruik van de sporenprints, of wil je meer weten over onze verzending? Neem dan gerust contact met ons op.