opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden

9.2 / 10 van 1698 reviews

15% KORTING OP ALLES
CODE: CACTI

2dutch-smart-gratis-artikelen

FreshMushrooms XP Growkits

Wil je met het grootste gemak je eigen paddo’s kunnen kweken? Onze 100% mycelium kits zijn zover ontwikkeld dat het substraat bestaat uit 100% mycelium. Wat dat betekent? Een perfecte voedingsbodem voor eenvoudige eigen kweek. Verse paddo’s kunnen gewoon bij je thuis groeien! Kijk voor alle soorten in onze webshop.
 

9 Artikelen

Wat is mycelium?

Iedere paddenstoelenkweker kent het begrip mycelium. Dit is een netwerk van schimmeldraden dat onder de grond groeit en waar de bovengrondse paddenstoelen uit voort komen. Wanneer een growkit bestaat uit 100 % myceliumsubstraat, betekent het dat de voedingsbodem volledig gevuld is met potentiële paddo’s. Het werk is al grotendeels voor je gedaan en jij kan sneller oogsten. In de meeste gevallen zelfs al binnen drie weken!

De voordelen voor jou

100% mycelium kits kun je gewoon neerzetten zonder de paddo’s echt water te geven. Dat vermindert het risico op besmetting, het ergste wat je kan gebeuren. Voor de eerste flush (oogst) is het wel nodig om de binnenkant van de filterzak vochtig te houden. Dit kan door af en toe wat water bij te spuiten. Bij de tweede flush moet je de growkit ongeveer 12 uur bewateren. Meestal gaan er drie goede flushes uit onze growkits. kweek instructies; https://microdosingxp.com/nl/kweekinstructies/

De beste paddo’s van eigen kweek

Zoals je waarschijnlijk weet is het kopen en verkopen van paddo’s niet langer legaal in Nederland. Dat betekent niet dat je geen paddo’s kunt eten, want met onze handige (legale) growkits kweek jij de beste paddo’s gewoon thuis. Terwijl professionele kwekers maanden bezig zijn, kan jij binnen een paar weken honderden grammen psychedelische paddo’s kweken. Met de kant-en-klare 100 % mycelium kits uit onze paddoshop hoef je namelijk geen expert te zijn. Het meeste werk is al gedaan. Maak het karwei af, oogst en geniet van de effecten van je eigen verse paddo’s! Wat wel erg belangrijk is , is dat je de kit bij ontvangst opzet. Begin meteen met het volgen van de instructies om maximale kwaliteit te kunnen behalen.
Heb je nog vragen over onze producten, of wil je meer weten over de bezorging? Neem dan contact met ons op.