opc_loader

B+ 100% Mycelium - Paddo kweekset

Artikelnr: ART000796

100% MYCELIUM B+ Paddo kweekset

Onze 100% Mycelium kits zijn volledig doorgroeit met mycelium voor de beste oogst. Je hoeft de paddo's niet meer te laten verdrinken maar af en toe wat water in de paddo kweekset spuiten is genoeg. Als je de instructies opvolgt, kan er niet veel mis gaan. Je krijgt de beste paddo's met minder kans op besmetting

Onze online handleiding voor de paddo mycelium kit kun je HIER bekijken

De B+ is een erg populaire soort, vooral vanwege de grote vruchten. Gebruikers hebben groottes van tot wel 35 cm gemeld, met hoeden van tot 7,5 cm groot in latere oogsten. Er is werkelijk geen paddo zoals deze!
Deze originele Cubensis wordt vaak verward met een Azurescens, vanwege de verscheidene kenmerken. Als je een bijzonder vreemde creatie van de natuur wilt zien, dan is dit jouw paddestoel. Hij neemt allerlei vormen en maten aan, is mooi, krachtig, en groeit snel. Wij krijgen er geen genoeg van.

Herkomst soort: Onbekend
Uiterlijk: De hoed (25-75 mm in diameter) neemt allerlei vormen aan en is meestal caramel gekleurd, maar kan ook wat goudachtig zijn. De stam heeft een normale grootte. De lamella zijn grijs en worden zwart wanneer de paddestoel volgroeid is.

€ 42,00
x
Beoordelingen (1)
B+ 100% Mycelium - Paddo kweekset
Recensie 1 tot en met 1 (van de 1 recensies). Resultaat: 1

Met de B+ heb ik altijd goede flushes, laatst een keer 4! Meer dan 600gr nat.
Wanneer ik ga voor de B+ weet ik dat er een visueel spektakel mij te wachten staat. Dansende bomen en grasvelden, en vol in de 3D view.
Heerlijk voor een buitenwandeling in een groot bos.

Krijg meteen weer zin in als ik het type.

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items