opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden

9.2 / 10 van 1698 reviews

15% KORTING OP ALLES
CODE: CACTI

2dutch-smart-gratis-artikelen

Rokers Accessoires

Om te roken heb je meer nodig dan alleen een sigaret of een joint. Waar is een echte roker zonder aansteker? Dan wordt het toch lastig om je sigaret aan te steken! Een asbak is ook handig voor thuis, zeker wanneer je vrienden over de vloer hebt die ook roken. In onze headshop kun je veel aanstekers bestellen en andere rokersaccessoires kopen in allerlei soorten en maken.

20 Artikelen

Aanstekers bestellen

In onze headshop leveren wij verschillende soorten aanstekers van goede kwaliteit, in bijzondere vormen en van specifieke merken. Zo hebben we bijvoorbeeld een zogenaamde stormaansteker. Deze aansteker geeft geen zwarte roet en je kunt zelf de vlam afstellen. De stormaansteker werkt, zoals de naam al aangeeft, ook goed wanneer het hard waait. Dit is normaal erg vervelend voor een roker.

Asbakken

Thuis gooi je het liefst niet de as van je sigaret op de grond, ook niet op de tuingrond. Dat gaat stinken en is een gedoe om op te ruimen. Daarom is het altijd handig om één of meerdere asbakken bij je thuis te hebben staan. Naast aanstekers bestellen, kun je bij ons ook asbakken in allerlei soorten en maten kopen. Kies er eentje die bij jou past en maak een icoon van jouw asbak. Het is ook leuk om een mooie of grappige asbak aan één van je rokende vrienden cadeau te geven.

Snoepjes en pastilles met cannabis smaak

Heb je ontzettend veel zin in hasj of wiet, maar ben je niet in de gelegenheid om te roken? Dan hebben wij speciale snoepjes en pastilles voor je. Hierin is echte hennepolie en honing verwerkt, waardoor de snoepjes precies zoals de drugs smaken. Ze bevatten echter niet de werkzame stof THC; je zult dus niet high of stoned worden van de snoepjes. Ideaal voor wanneer je niet kunt roken!

Joint rollers

Extra grote joint draaien? Geen tijd of zin om een goede joint te draaien, of ben je nog niet zo ervaren met het draaien van joints en sigaretten? Dan is een roller ideaal voor jou! Hiermee draai je snel en gemakkelijk een joint of sigaret. Je hoeft alleen de tabak of wiet en het papier in de roller te doen en je bent al bijna klaar! Deze roller is ook handig op plekken waar het lastig is om te draaien, zoals in een club of een stadion.

Om je tabak veilig te bewaren hebben wij verschillende doosjes en opslagboxen voor je. Hiermee ben je verzekerd van goede tabak zonder dat deze vies wordt. Lees hier meer over onze opslagdozen.