opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt
Exclusieve kortingen
 
Volg ons!
Veilig & klantvriendelijk


2dutch-smart-gratis-artikelen

Herroepingsrecht

 

In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft de consument bij het doen van aankopen via Internet recht op een 'afkoelingsperiode' van 14 dagen na aflevering van het product. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd zonder opgaaf van reden.

 

 Regels

Gebruik maken van het herroepingsrecht is wettelijk aan een aantal regels verbonden. Zo moet tijdens deze termijn de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden, in verband met onze Hygiëne code geldt niet voor voor vaporizers en sex speeltjes. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan Dutch-Smart retourneren.
Producten die beschadigd, incompleet of voor langere tijd gebruikt zijn, komen niet voor restitutie in aanmerking.
De kosten en het risico van het retourneerden zijn voor rekening van de klant. Dutch-Smart is verplicht om binnen 30 dagen de bedragen terug te betalen die reeds door de consument betaald zijn, exclusief de verzendkosten voor het retour sturen van het product. 

 

Voordat je bestelling verzonden is

Zolang je bestelling nog niet betaald, verpakt en/of verzonden is, kun je de bestelling annuleren door een email te sturen aan [email protected] .

 

Nadat je bestelling verzonden is

Wanneer u uw bestelling ontvangen hebt en ze wil retourneren stuur dan altijd eerst een email naar [email protected].
Je betaalt slechts de verzendkosten voor het retourneren zelf. Het totaalbedrag wordt teruggestort op je bankrekening zodra Dutch-smart je retourzending heeft ontvangen. Let dan ook op dat u uw rekeningnummer vermeldt!
Wees je ervan bewust dat u, onafhankelijk van de reden tot annuleren, binnen de wettelijke tijdslimiet dient te handelen en Dutch-Smart dus binnen 14 dagen na ontvangst van u bestelling op de hoogte dient te brengen, en vervolgend binnen 14 dagen retour te sturen.

U mag een product retourneren binnen het herroepingsrecht indien:

  • U het product niet gebruikt hebt.
  • Er geen zichtbare schade op het product te vinden is of duidelijke tekenen van gebruik zichtbaar zijn.
  • Het product en alle onderdelen die erbij horen, in dezelfde staat wordt geretourneerd zoals het naar de klant verstuurd is.
  • We zullen het te crediteren bedrag verminderen indien: Producten door gebruiker of onderweg terug naar ons zijn beschadigd.
  • Het verpakkingsmateriaal 100% in orde is.
  • Indien u uw bestelling weigert of niet duidelijk aangeeft dat je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht binnen de overeengekomen periode, is het voor Dutch-Smart onmogelijk om na te gaan waarom u uw bestelling niet aangenomen hebt.
  • In zulke gevallen zal u bestelling niet alleen in rekening worden gebracht, maar ook alle bijkomende kosten die Dutch-Smart moet maken in verband met de transactie. Wees ervan bewust dat u door wet- en/of regelgeving verplicht bent ons actief te informeren over u voornemen om producten binnen de overeengekomen periode te retourneren.
  • De geretourneerde producten dienen in dezelfde staat te zijn zoals zij ons magazijn verlieten.
  • Het niet gaat om een vaporizer of sex speeltjes, in verband met onze Hygiëne code kunnen wij deze producten niet retour nemen.