opc_loader

Wensenlijst

Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden (van ma t/m vrij)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen bij een afhaalpunt bij u in de buurt!

Ayahuasca

Je hebt vast al wel eens gehoord van ayahuasca sessies, die steeds populairder worden en ook vaker worden gedaan door bekende Nederlanders. Maar wat is ayahuasca precies, hoe gebruik je het en waar moet je rekening mee houden als je het koopt? Natuurlijk vertellen we je hier graag wat meer over. Op deze pagina vind je het uitgebreide assortiment van Avalon als het gaat om ayahuasca, maar lees je ook meer over de effecten en het gebruik.

Artikel 1 tot 29 (van de 29 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 29 (van de 29 artikelen). Resultaat:1

Wat is ayahuasca precies?

Ayahuasca is een mengsel van verschillende planten. Het belangrijkste ingrediënt is de liaan Banisteriopsis caapi. In de meeste gevallen wordt er een drank van gemaakt. Sommige mensen voegen tabak of cannabis toe aan de ayahuasca, maar dit raden wij in geen geval aan. Ayahuasca is afkomstig uit het Amazonegebied, waar het als drank werd gebruikt door sjamanen. Zij achterhaalden hiermee de mentale/spirituele toestand van hun patiënten. Omdat ayahuasca best een heftig middel is en veel verschillende effecten kan veroorzaken, is het belangrijk dat je je goed inleest voor je eraan begint.

Effecten die kunnen optreden

De meeste mensen doen bijzondere ervaringen op tijdens een sessie met ayahuasca. Onder begeleiding van een sjamaan (of iemand met de soortgelijke kennis en hoeveelheid ervaring) wordt er ayahuasca gedronken, waarna je vervolgens vaak in gesprekken beland over spirituele onderwerpen en je diepste verlangens. Sommige mensen spreken zelfs van een soort ‘spirituele ontwaking’ of ‘wedergeboorte’. Nogmaals, dit hoeft niet bij iedereen zo te zijn, maar de kans is zeker groot dat je je een ander mens voelt na een dergelijke sessie.

Ayahuasca gebruik je altijd het beste onder toezicht. Je weet dan welke dosering je binnenkrijgt, bovendien is er iemand om op je te letten als je een sterke reactie hebt op het middel. Sommige mensen gaan bijvoorbeeld overgeven, of krijgen last van diarree. Er zijn nog geen verslavende effecten ontdekt, en als je de juiste hoeveelheid neemt zijn er weinig risico’s bij het gebruik. Heb je vragen over ons assortiment ayahuasca, of over het product zelf? Neem dan gerust contact met ons op.

Niet voor consumptie

De kruiden die wij verkopen op Dutch-Smart, zijn strict bedoelt voor etnobotanische doeleinden. Wij bieden deze kruiden niet aan voor menselijke consumptie.