opc_loader

Wensenlijst

. Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Mimosa Hostillis 10 zaadjes

Artikelnr: ART000532
  • ​​​ Lage verzendkosten
  • ​​ Altijd discreet verzonden
  • ​​​ Spaarpunten systeem
  • ​​ Gratis artikelen bij elke bestelling
5,50

Zet op wensenlijst
Beschrijving

Mimosa hostilis Zaadjes

Mimosa hostilis is een boom uit Brazilië, waar deze bekend staat als Jurema Preta. De bast van de wortels bevat DMT, een visionair tryptamine. Het wordt vaak met Peganum harmala gecombineerd als recept voor een makkelijke te bereiden Ayahuasca.

Gebruik

In combinatie met een MAO-remmer is de dosering 5 tot 20 gram Mimosa hostilis. Wanneer alleen Mimosa wordt gebruikt (als een koudwater-infusie) is een hogere dosering vereist: tussen de 25 en 45 gram.

Kijk voor recepten op www.ayahuasca-info.com of vergelijkbare websites.

Ingrediënten

Wij verkopen de wortelbast van M. hostilis. Het primaire actieve ingrediënt in dit deel van de plant is N,N-DMT en er is ook een kleine hoeveelheid β-carbolines (Raetsch 2005). Sommige bronnen vermelden de aanwezigheid van 5-MeO-DMT

Extra informatie

Superieure kwaliteit Mimosa hostilis brazilië wortelbast Mimosa hostilis ook bekend als Mimosa tenuiflora en jurema. Mimosa is inheems in de noordoostelijke regio van Brazilië en vond het noorden tot het zuiden van Mexico. Het wordt meestal gevonden in lagere hoogten, maar het kan worden gevonden zo hoog als 1000 meter. Mimosa tenuiflora is entheogen bekend als Jurema, Jurema Preta en Black Jurema. Gedroogde Mimosa wortelbast is onlangs aangetoond dat DMT hebben. De schors is het deel van de boom van oudsher gebruikt in het noordoosten van Brazilië in een psychoactieve afkooksel ook wel Jurema of Yurema. de traditionele westerse Amazonegebied sacrament Ayahuasca wordt gebrouwen uit inheemse ayahuasca wijnstokken. Maar tot op heden geen β-carbolines zoals harmala alkaloïden zijn gedetecteerd in Mimosa tenuiflora afkooksels, maar de wortel schors wordt consequent gebruikt zonder toegevoegde MAO-remmer. 

Beoordelingen ()
Mimosa Hostillis 10 zaadjes heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Mimosa Hostillis 10 zaadjes


Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items