opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, morgen geleverd (momenteel n.v.t.)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Mimosa Hostillis 10 zaadjes

Artikelnr: ART000532
5,50

Mimosa hostilis Zaadjes

Mimosa hostilis is een boom uit Brazilië, waar deze bekend staat als Jurema Preta. De bast van de wortels bevat DMT, een visionair tryptamine. Het wordt vaak met Peganum harmala gecombineerd als recept voor een makkelijke te bereiden Ayahuasca.

Gebruik

In combinatie met een MAO-remmer is de dosering 5 tot 20 gram Mimosa hostilis. Wanneer alleen Mimosa wordt gebruikt (als een koudwater-infusie) is een hogere dosering vereist: tussen de 25 en 45 gram.

Kijk voor recepten op www.ayahuasca-info.com of vergelijkbare websites.

Ingrediënten

Wij verkopen de wortelbast van M. hostilis. Het primaire actieve ingrediënt in dit deel van de plant is N,N-DMT en er is ook een kleine hoeveelheid β-carbolines (Raetsch 2005). Sommige bronnen vermelden de aanwezigheid van 5-MeO-DMT

Extra informatie

Superieure kwaliteit Mimosa hostilis brazilië wortelbast Mimosa hostilis ook bekend als Mimosa tenuiflora en jurema. Mimosa is inheems in de noordoostelijke regio van Brazilië en vond het noorden tot het zuiden van Mexico. Het wordt meestal gevonden in lagere hoogten, maar het kan worden gevonden zo hoog als 1000 meter. Mimosa tenuiflora is entheogen bekend als Jurema, Jurema Preta en Black Jurema. Gedroogde Mimosa wortelbast is onlangs aangetoond dat DMT hebben. De schors is het deel van de boom van oudsher gebruikt in het noordoosten van Brazilië in een psychoactieve afkooksel ook wel Jurema of Yurema. de traditionele westerse Amazonegebied sacrament Ayahuasca wordt gebrouwen uit inheemse ayahuasca wijnstokken. Maar tot op heden geen β-carbolines zoals harmala alkaloïden zijn gedetecteerd in Mimosa tenuiflora afkooksels, maar de wortel schors wordt consequent gebruikt zonder toegevoegde MAO-remmer. 

Beoordelingen (5)
Mimosa Hostillis 10 zaadjes

(Nik)
Ik had 6 potjes staan, dus ik dacht dat het slim zou zijn om 8 zaadjes te laten ontkiemen voor het geval 2 niet zouden ontkiemen.. ondertussen zijn ze allemaal ontkiemd. Maar mijn ma adopteert er 2 en is er erg blij mee. Ze groeien overigens ook super snel. Binnen 2 dagen zijn er 6 ontkiemd, en 1,5 dag later komt het 1e plantje al boven de aarde.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Eileen)
Meteen succes bij poging eerste zaadje te laten ontkiemen, overgoten met gloeiend heet water en daarna 24 uur laten weken. Toen in turftabletje gestopt in een klein kweekbakje en had binnen week een plantje van zo'n 2cm ðŸâ€˜
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Björn)
Heb 2 zaadjes laten ontkiemen. Ze vormen allebei al meerdere blaadjes. Het is wel van belang dat je deze zaden een uur laat weken in heet water voor het ontkiemen.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(rob)
mooie zaden!
een goede en snelle service.
zeer tevreden.

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Raimond)
Weer een snelle keurige levering A+
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Laatst bekeken items