opc_loader

Wensenlijst

. Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Canary grass 10gr

Artikelnr: ART000171
  • ​​​ Lage verzendkosten
  • ​​ Altijd discreet verzonden
  • ​​​ Spaarpunten systeem
  • ​​ Gratis artikelen bij elke bestelling
6,50

Zet op wensenlijst
Beschrijving

Phalaris arundinacea

Kanariegras is een zeer krachtige bron van het visionaire tryptamine DMT, hoewel het geen sjamanistische traditie heeft. Wij verkopen de zaden, die niet psychoactief zijn, maar gebruikt kunnen worden om je eigen planten te kweken.

Wat is kanariegras?

Kanariegras, officieel bekend als Phalaris arundinacea, is één van de natuurlijk voorkomende bronnen van DMT. Het kruid is oorspronkelijk afkomstig uit Canada, maar is ook te vinden in Noord-Europa en de noordelijke helft van de VS. Het gras kan tot wel 2 meter hoog groeien en het vormt vaak bosjes. Kanariegras wordt normaal gesproken gevonden in waterrijke gebieden, maar ook op grote hoogte en in situaties van droogte kan het prima gedijen. 

Kanariegras en DMT

Phalaris arundinacea is een opvallend kruid, voornamelijk vanwege de aanwezigheid van een hoge concentratie DMT, 5-MeO-DMT, bufotenine ne beta-carbolines. Het alkaloïdengehalte neemt toe als de plant gestrest is en begint te verwelken, maar niet dood is. In zekere zin komt dit overeen met de theorie dat DMT ook in het lichaam van mensen vrijkomt wanneer we bijna op het punt staan te sterven. Dat is wat voer om over na te denken! Het kruid wordt door sommigen gebruikt om ayahuasca te maken. 

Kanariegras heeft één van de hoogste concentraties DMT die in de natuur gevonden worden. DMT is op zijn beurt weer één van de meest psychedelische stoffen die we vandaag de dag kennen. Samen met een plant als zoals Banisteriopsis Caapi worden deze DMT-houdende planten zoals kanariegras gebruikt om varianten van het Amazone-brouwsel Ayahuasca te maken. Deze drank wordt door veel gebruikers genuttigd om een spirituele ontwaking of een ‘wedergeboorte’ van de ziel te ervaren. In Zuid-Amerikaanse landen worden heuse ayahuasca-sessies al vele honderden jaren gehouden. Deze worden normaliter begeleid door een sjamaan.  

Kanariegras in Ayahuasca

De DMT en 5-MeO-DMT in Kanariegras zijn verantwoordelijk voor sterke visuele hallucinaties en een bepaalde roes. Beide soorten DMT zijn verschillend, maar ze worden elk gezien als de meest psychedelische stoffen die in de natuur voorkomen. Alhoewel het gebruik van het gras nog maar kort in opkomst is, kan de DMT-houdende plant zoals hierboven al wordt omschreven dus gebruikt worden om anahuasca te maken. Om dit te doen wordt Kanariegras gecombineerd met andere stoffen die ervoor zorgen dat je darmen de actieve stoffen niet afbreken, zoals normaal gesproken wel met DMT in het lichaam gebeurt. 

Cultivatie van kanariegras

De zaden kunnen op een laag grond van tenminste 10 cm worden gestrooid. Zorg ervoor dat er tussen de 5 en 10 mm ruimte tussen de zaden zit. Duw de zaden voorzichtig tegen de grond nadat je ze evenredig hebt verspreid. Houd de grond nat, vooral in de eerste paar weken na het zaaien. Deze plant ontkiemt makkelijk, en na een aantal maanden zijn de zaailingen groot genoeg om te oogsten.

Waarschuwing

Dutch-Smart verkoopt deze zaden van kanariegras enkel ter cultivatie. Wanneer het gras wordt geconsumeerd kunnen er diverse bijwerkingen ontstaan. Zo bevat kanariegras de giftige stof gramine. Daarnaast ervaren veel gebruikers bijwerkingen zoals hevige misselijkheid of braken. Omdat er over het algemeen nog weinig bekend is over het gebruik van kanariegras, is het raadzaam op te passen met het nuttigen ervan. 

Beoordelingen ()
Canary grass 10gr heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Canary grass 10gr


Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items