opc_loader

Wensenlijst

Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden (van ma t/m vrij)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen bij een afhaalpunt bij u in de buurt!

Morning Glory Tricolor Heavenly blue - 10 gram

Artikelnr: ART000649

Morning Glory zaadjes bevatten LSA, een sjamanistisch entheogeen dat een meditatieve, introspectieve en visionaire bewustzijnstoestand opwekt, maar het is ook een prachtige plant voor in de tuin.

  • ​​​ Lage verzendkosten
  • ​​ Altijd discreet verzonden
  • ​​​ Spaarpunten systeem
  • ​​ Gratis artikelen bij elke bestelling
4,95

Zet op wensenlijst
Beschrijving

Morning Glory - Tricolor, LSA Zaden

De Morning Glory Tricolor siert ook in Nederland heel wat tuinen. De trompetachtige bloem is prachtig. Maar wat niet iedereen weet, is dat de Morning Glory ook LSA bevat, het natuurlijke broertje van het synthetische LSD. Net als bij de Hawaiian Baby Woodrose bevindt de LSA zich ook bij de Morning Glory in de zaadjes. En die nodigen je dus uit voor wat kauwwerk om zo een dromerige trip te ervaren.

De effecten

Het duurt een paar uur voor je de eerste effecten merkt. De hele ervaring zal tussen de 6 en 10 uur duren. Een beetje hongergevoel creëren alvorens je de zaadjes gebruikt werpt ook zijn vruchten af. Net als zo lang mogelijk kauwen. Met een lege maag (wat betekent 4 tot 6 uur niet eten) wordt de werking nóg sterker. Houd er wel rekening mee dat de misselijkheid wat sterker zal zijn. Misselijkheid voel je ongeveer een uur na het kauwen van de zaadjes.

Hoe gebruik je de Tricolor Morning Glory seeds?

Kauw de zaadjes nooit zonder ze te weken, want dat is een steevaste garantie op flinke misselijkheid en een omarming van de toiletpot. Zaadjes van de Morning Glory moet je altijd weken voordat je ze consumeert. Wil je een lichte opgewektheid en dromerigheid ervaren, dan zijn 50-100 zaadjes (1,5 tot 3 gram) voldoende. Zin in een sterkere trip? Maak daar dan 250-400 zaadjes van, oftewel 6-10 gram. Vermaal ze en laat ze een half uur in een laagje water weken, of houd ze 3 tot 4 dagen vochtig en eet daarna het binnenste, witte gedeelte op.

Houd hiermee rekening

Morning Glory geeft je een mellow gevoel, maakt je dromerig en geeft je volgens gebruikers unieke inzichten. De tryptamine LSA is daar verantwoordelijk voor. Wel wordt het gebruik van Morning Glory in sommige gevallen afgeraden. Bijvoorbeeld als je medicijnen en gebruikt of als jij of iemand in je familie psychotische klachten heeft. Ook de combinatie met alcohol is niet aan te raden.

Op een relatief nuchtere maag (probeer 4 à 6 uur van tevoren niet te eten) treden de eerste effecten ongeveer een uur na inname op. De gehele ervaring duurt tussen de 6 en 10 uur. Misselijkheid komt vaak voor, met name tijdens de eerste stadia van de ervaring.

Er zijn twee manieren om misselijkheid te minimaliseren. Je kunt de zaadjes fijnmalen en ongeveer een half uur in water laten weken, waarna je de vloeistof opdrinkt. Een andere manier is de zaadjes te laten ontkiemen door ze 3 tot 4 dagen vochtig te houden (vervang wel regelmatig het water), waarna je het witte gedeelte uit de schil wordt haalt en opeet.

Je kunt ook de zaden proberen te eten zonder ze eerst te laten ontkiemen, maar dit is geen prettige manier om de werkzame bestanddelen te consumeren.

Een lichte werking wordt ervaren wanneer je 50 tot 100 zaden (of 1.5 tot 3 gram) consumeert, terwijl inname van 250 tot 400 zaden (6 tot 10 gram) een zeer krachtige trip geeft.

Cultivatie

Leg de zaden in een laagje water en laat ze daarin een dagje weken. Doe de zaden dan in de grond, het liefst op een zonnig plekje. Morning Glory planten willen graag naar alle kanten groeien, zorg er dus voor dat je ze op een plek zaait waar ze andere planten niet kunnen beschadigen of hinderen en vrijuit kunnen klimmen, bijvoorbeeld naast een hek. Geef de planten regelmatig water, vooral in de zomer.

De Morning Glories hebben grote hartvormige bladeren en vormen prachtige trompetvormige bloemen. De bloemen kunnen allerlei kleuren hebben, van wit tot rood en van paars tot blauw. De planten groeien snel. Al binnen zes weken zullen de eerste bloemetjes verschijnen. Wanneer deze bloemen verschrompelen en loslaten, worden er ronde zaaddozen gevormd. Oogst deze zaaddozen niet te vroeg, anders zullen de zaden nog wit zijn in plaats van donkerbruin of zwart.

 

Beoordelingen ()
Morning Glory Tricolor Heavenly blue - 10 gram heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Morning Glory Tricolor Heavenly blue - 10 gram


Aanbevolen artikelen: