opc_loader

Wensenlijst

. Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Morning glory - Flying Saucers 10 gram

Artikelnr: ART000400
  • ​​​ Lage verzendkosten
  • ​​ Altijd discreet verzonden
  • ​​​ Spaarpunten systeem
  • ​​ Gratis artikelen bij elke bestelling
4,95

Zet op wensenlijst
Beschrijving

Morning Glory zaden - Flying Sausers, LSA Zaden

De zaadjes van de Morning Glory bevatten de natuurlijke tryptamine LSA. De zaadjes werden al gebruikt door de Azteken vanwege hun krachtige effecten. Daarbij is het ook een prachtige plant voor in de tuin.

LSA in Flying Sausers

De chemische stof LSA komt voor in een aantal verschillende soorten zaden en planten, maar ook in schimmels. Deze Morning Glory Flying Sausers zaden bevatten een krachtige dosis van dit bijzondere stofje. De Flying Sausers hebben een hoog gehalte effecten. Gebruikers rapporteren zowel visuele als mentale veranderingen. 

Gebruik en effecten van Flying Sausers

Op een relatief lege maag (probeer 4 à 6 uur van tevoren niet te eten) treden de eerste effecten ongeveer een uur na inname ervan op. De gehele ervaring duurt tussen de 6 en 10 uur. Misselijkheid komt, met name tijdens de eerste stadia van de ervaring, vaak voor. Er zijn twee manieren om deze misselijkheid te minimaliseren. Men kan de zaadjes fijnmalen en ongeveer een half uur in water laten weken, waarna de vloeistof opgedronken wordt. Een andere manier is de zaadjes te laten ontkiemen door ze 3 tot 4 dagen vochtig te houden (vervang regelmatig het water), waarna het witte gedeelte uit de schil wordt gehaald en opgegeten.

Men kan ook de zaden proberen te eten zonder ze eerst te laten ontkiemen, maar dit is niet de meest aangename manier om de werkzame bestanddelen te consumeren. Een lichte werking wordt ervaren wanneer je 50 tot 100 zaden (of 1.5 tot 3 gram) consumeert, terwijl inname van 250 tot 400 zaden (6 tot 10 gram) een zeer krachtige trip geeft.

Cultivatie van Morning Glory zaden

Leg de zaden in een laagje water en laat ze een dag weken. Doe de zaden daarna in de grond, bij voorkeur op een zonnig plekje. Morning Glory planten hebben de neiging alle kanten op te groeien. Zorg er dus voor dat je ze op een plek zaait waar ze andere planten niet kunnen beschadigen en vrijelijk kunnen klimmen, bijvoorbeeld naast een hek of muur. Geef de planten regelmatig te drinken, vooral in de zomer.

De Morning Glories hebben grote hartvormige bladeren en vormen ontzettend mooie trompetvormige bloemen. De bloemen kunnen allerlei kleurschakeringen hebben, van wit tot rood en van violet tot blauw. De planten groeien snel en al binnen zes weken zullen de eerste bloemen verschijnen. Wanneer de bloemen verschrompelen en loslaten, worden er ronde zaaddozen gevormd. Deze zaaddozen moet je niet te vroeg oogsten, want dan zullen de zaden nog wit zijn in plaats van donkerbruin of zwart.

Extra informatie

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding waarvoor voedingssupplementen geen vervanging vormen. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Aanbevolen dagelijks dosering niet overschrijden. Koel, droog en donker bewaren. In geval van medische complicaties, medicijngebruik, zwangerschap of borstvoeding voor gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. Stop direct het gebruik als u ongewenste bijwerkingen van dit product ervaart.  

Bovenstaande gezondheidseffecten zijn nog niet officieel vastgesteld.

 
Beoordelingen ()
Morning glory - Flying Saucers 10 gram heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Morning glory - Flying Saucers 10 gram


Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items