opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Morning glory - Flying Saucers 10 gram

Artikelnr: ART000400
LSA Zaden
5,00 4,50 U bespaart: 10%

Morning Glory zaden - Flying Sausers, LSA Zaden

De zaadjes van de Morning Glory bevatten de natuurlijke tryptamine LSA, een sjamanistisch entheogeen dat een meditatieve, introspectieve en visionaire bewustzijnstoestand opwekt. De zaadjes werden al gebruikt door de Azteken vanwege hun psychoactieve werking. Daarbij is het ook een prachtige plant voor in de tuin.

LSA in Flying Sausers

De chemische stof LSA komt voor in een aantal verschillende soorten psychedelische zaden en planten, maar ook in schimmels. Deze Morning Glory Flying Sausers zaden bevatten een krachtige dosis van dit bijzondere stofje. De Flying Sausers hebben een hoog gehalte van psychedelische effecten. Gebruikers rapporteren zowel visuele als mentale veranderingen en meditatieve toestanden. De LSA in Morning Glory Flying Sausers wordt door de meeste gebruikers omschreven als rustgevend en droomachtig, met milde tot matige psychedelische en hallucinogene effecten.

De effecten van Morning Glory Flying Sausers zijn overwegend verdovend, rustgevend en visueel spectaculair. De effecten zijn echter afhankelijk van de huidige situatie waarin je je bevindt. Zit je lekker in je vel? Ben je met andere mensen? Heb je rust om je heen of ben je juist actief bezig? Verschillende stimuli zorgen voor verschillende soorten effecten. 

Gebruik en effecten van Flying Sausers

Op een relatief lege maag (probeer 4 à 6 uur van tevoren niet te eten) treden de eerste effecten ongeveer een uur na inname ervan op. De gehele ervaring duurt tussen de 6 en 10 uur. Misselijkheid komt, met name tijdens de eerste stadia van de ervaring, vaak voor. Er zijn twee manieren om deze misselijkheid te minimaliseren. Men kan de zaadjes fijnmalen en ongeveer een half uur in water laten weken, waarna de vloeistof opgedronken wordt. Een andere manier is de zaadjes te laten ontkiemen door ze 3 tot 4 dagen vochtig te houden (vervang regelmatig het water), waarna het witte gedeelte uit de schil wordt gehaald en opgegeten.

Men kan ook de zaden proberen te eten zonder ze eerst te laten ontkiemen, maar dit is niet de meest aangename manier om de werkzame bestanddelen te consumeren. Een lichte werking wordt ervaren wanneer je 50 tot 100 zaden (of 1.5 tot 3 gram) consumeert, terwijl inname van 250 tot 400 zaden (6 tot 10 gram) een zeer krachtige trip geeft.

Cultivatie van Morning Glory zaden

Leg de zaden in een laagje water en laat ze een dag weken. Doe de zaden daarna in de grond, bij voorkeur op een zonnig plekje. Morning Glory planten hebben de neiging alle kanten op te groeien. Zorg er dus voor dat je ze op een plek zaait waar ze andere planten niet kunnen beschadigen en vrijelijk kunnen klimmen, bijvoorbeeld naast een hek of muur. Geef de planten regelmatig te drinken, vooral in de zomer.

De Morning Glories hebben grote hartvormige bladeren en vormen ontzettend mooie trompetvormige bloemen. De bloemen kunnen allerlei kleurschakeringen hebben, van wit tot rood en van violet tot blauw. De planten groeien snel en al binnen zes weken zullen de eerste bloemen verschijnen. Wanneer de bloemen verschrompelen en loslaten, worden er ronde zaaddozen gevormd. Deze zaaddozen moet je niet te vroeg oogsten, want dan zullen de zaden nog wit zijn in plaats van donkerbruin of zwart.

Beoordelingen (0)
Morning glory - Flying Saucers 10 gram heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items