opc_loader

Wensenlijst

Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden (van ma t/m vrij)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen bij een afhaalpunt bij u in de buurt!

Absinth - Capsules

Artikelnr: ART000602
  • ​​​ Lage verzendkosten
  • ​​ Altijd discreet verzonden
  • ​​​ Spaarpunten systeem
  • ​​ Gratis artikelen bij elke bestelling
9,95

Zet op wensenlijst
Beschrijving

Absinth – capsules

Bij het horen van de naam absinth krab je je misschien even achter de oren. Dat goedje was toch verboden? Juist, het wás verboden. Sinds 2004 is het verbod in Nederland, na ruim een eeuw, opgeheven. Van de stof thujon, die in grote hoeveelheden in absinth bestaat, werd lange tijd gedacht dat het verslavend en vergifitigend was. Nu men erachter is dat dit niet het geval is en het effect toe te schrijven is aan de combinatie met alchohol, is het weer vrij verkrijgbaar. Toch geldt wel nog steeds dat gebruik in grote hoeveelheden wordt afgeraden.

Van medicijn tot psychedelicum

Absinth werd ooit door een Franse dokter als medicijn uitgevonden. Ook toen wisten de mensen het al gauw recreatief te gebruiken. Het mild hallucinogene drankje werd binnen de kortste keren razend populair. Thujon lijkt in structuur op THC, wat de werkzame stof van cannabis is. Zijn precieze mechanisme is nog steeds niet helemaal bekend. Het effect is er echter niet minder om! De soortnaam van absinth (Artemisia absintium) is afgeleid van de naam van de Griekse godin Artemis, de godin van de jacht.

Hoe gebruik je Absinth capsules?

Per keer kun je twee capsules innemen met een glas water. Het wordt sterk afgeraden om dit product in combinatie met drug of medicijnen te gebruiken. Ook kun je onder invloed van absinth beter niet gaan autorijden. Ook enkele lichamelijke aandoeningen zoals nier-of hartproblemen en diabetes zijn een reden om dit product niet te gebruiken.

Toelichting

Alsem (in het Engels Wormwood) is het belangrijkste ingrediënt van de legendarische absint drank, dat in 1792 door een Franse dokter werd uitgevonden. Hoewel als medicijn bedoeld, werd het zeer populair als recreatief drankje. Het effect is narcotisch en mild hallucinogeen. In grote hoeveelheden is absinth giftig.

Beoordelingen ()
Absinth - Capsules heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Absinth - Capsules


Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items