opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Trip-e - 4 Caps

Artikelnr: ART000177
Happy-caps
8,90

Trip-E

Trip-E is net als de andere Happy Caps een capsule op basis van planten en zaden, maar wel een van de meest psychedelische van de hele lijn. De capsule verandert je bewustzijn en is dus een prima keuze voor jou wanneer je op zoek bent naar een sterke trip en dat ultieme gevoel van gelukzaligheid. De effecten van Trip-E komen het beste tot hun recht in een rustige omgeving. Ga je naar een (dance)feest of festival, dan kun je beter andere soorten Happy Caps zoals Dance-E gebruiken.

Baby Hawaiian Woodrose

Trip-E bevat verschillende bestanddelen, maar jouw trip heb je voornamelijk te danken aan de Baby Hawaiian Woodrose, waar net als bij Morning Glory de psychedelische stof LSA in zit. Het opent als het ware de poorten van de waarneming. Guarana doet daar met zijn dosis cafeïne nog een schepje bovenop en geeft je die lekkere oppepper. De stoffen voeren je mee naar de hoogste extase.

De dosering

Trip-E is sterker dan de meeste andere Happy Caps formules. Ben je een nieuwe gebruiker en stap je net de wondere wereld van de psychedelica binnen? Maak het dan niet meteen te gek en houd het de eerste keer bij één capsule. Je zult een heerlijk tevreden gevoel krijgen. Ook beschrijven andere gebruikers gevoelens van euforie en een kalmerend en stimulerend effect.

Doorgaans duurt het 45 minuten voor je de effecten van Trip-E begint te merken, maar het is bekend dat de inwerktijd ook wat langer (tot maximaal twee uur) kan zijn. Neem dus nooit een tweede capsule, want dat geeft een veel te sterk effect. Eén capsule per 24 uur met een glas water is de maximale dosering. In het begin van je trip kun je misselijk worden en buikpijn krijgen.

Houd hiermee rekening

Trip-E is één van de meest psychedelische varianten van Happy Caps, dus vanzelfsprekend gebruik je het nooit en te nimmer met alcohol, andere drugs en medicijnen. Gebruik ze ook vooral niet met MAO-remmers (medicijnen die helpen bij depressie) of als je niet lekker in je vel zit.

Ingrediënten

Per capsule: Hawaiian Baby Woodrose (150 mg), cafeïne (20 mg), calcium dioxide, magnesiumstearaat, Hydroxypropylmethylcellulose (vegetarische capsule)

Beoordelingen (5)
Trip-e - 4 Caps

Na een paar ervaringen met dit product, had ik de dosis verhoogd naar 3 pillen plus 2 phenibut pillen (500 mg Pheni per pil). Deze combinatie kan ik zeker aanraden (gebruik op eigen risicio).

Nog nooit zo hard getript op deze combi.
Na de inwerkperiode (zeker wel anderhalf uur) voelde ik eerst ongeveer een halfuur lichte misselijkheid. Daarna begon ik 'het' te voelen. In dit stadium was het nog enigszins normaal. Door te luisteren naar trance en fysiek je ogen dicht te drukken werd het enigszins wel visualiserend. Wel minder dan de vorige keer. Ook had ik last ervan dat mijn hartslag hoger was dan normaal. Dit gaf een niet een optimaal fijn gevoel.

Maar na een tijdje kwam het. Het lichte gevoel ging over en ik kreeg bizar veel geluksprikkels overal in mijn lichaam. Naar mijn gevoel duurde dit uren. Soms wilde ik het uitschreeuwen van 'positieve pijn' aangezien heel mijn lichaam en geest 100% geluk en tevredenheid ervoer. Dit gevoel kan ik als beste omschrijven als een orgasme, dan 100x krachtiger wat ook naar je gevoel uren duurt. Dit vlakte op een gegeven moment af en vervolgens werd het zeer spritueel inclusief hallucinaties. Ik ga niet zeggen wat toen zich allemaal afspeelde, maar het waren bijzondere momenten.

Na pakweg 5 uur vond ik het wel genoeg en wilde ik gaan slapen. Echter zoals vaker lukte dit niet snel. De dag erna (of eigenlijk dezelfde dag) was ik zeer
relaxed en waren mijn gedachten als een tunnelvisie; net zoals tijdens mediteren. Heerlijk om een nacht en de dag erna totaal geen lichamelijke en geestelijke stress te ervaren.

Al met al was dit een waanzinnige ervaring die ik nooit zal vergeten.
Het is belangrijk om in een goede mood te zijn en om verschillende uren van te voren niet te eten.
Ik heb de pillen ingenomen met een glas melk.

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

In begin is het beetje misselijk, daarna paar uur later werd ik fcking high ... MISSELIJK HIGH echt fcked up alsof ik possesed werd ofzo wtf.. heb daarna ook gekotst
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Net als de zaden ook super gave trip gehad hiermee!
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Best tripping pill. must try
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

werd kanker high stak bijna me kat dood met een schroevendraaier
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Laatst bekeken items