opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, morgen geleverd (momenteel n.v.t.)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Banisteriopsis caapi - Geel

Artikelnr: ART000131

Ayahuasca (Banisteriopsis caapi) is een van de twee belangrijkste ingrediënten van een traditioneel en visionair brouwsel uit het Amazonegebied. Het bevat een hoog percentage harmine en harmaline en heeft een sterk purgerende werking.

 

16,95

Inhoud

  • 100 gram
  • 500 gram
  • 1 kg

Vorm

  • poeder
  • gesneden

Banisteriopsis caapi geel shredded | Ayahuasca Cielo

Ayahuasca (Banisteriopsis caapi) is een van de twee belangrijkste ingrediënten van een visionair brouwsel uit het Amazonegebied. Het bevat een hoog percentage harmine en harmaline en heeft een sterk purgerende werking.

Sommige inheemsen onderscheiden meer dan 40 soorten. Twee bekende variëteiten zijn Ourinhos en Trueno. "Ourinhos" betekent letterlijk "klein goud" en is klaarblijkelijk de soort die bij voorkeur wordt gebruikt door de Ayahuasca drinkende kerkgemeenschappen (Santo Daime, UDV en Barquinha). Sommigen zeggen dat de naam komt van de kleur die de infusie, gemaakt van deze soort, krijgt.

Ingrediënten

De primaire actieve ingrediënten van dit deel van B. caapi zijn harmine, harmaline en tetrahydroharmine (Raetsch 2005). De Ayahuasca kruiden zijn bedoeld als etnobotanische kruiden, het is niet onze doelstelling om deze kruiden aan te bieden voor menselijk gebruik.

Zie ook Banisteriopsis Caapi blad.

Extra informatie

This product is not sold or intended for the purpose of human consumption. This is a botanical specimen of ethnographic value and interest, and is delivered with no expressed or implied application or purpose.

Beoordelingen (2)
Banisteriopsis caapi - Geel

(steven)
Erg goede gesneden Ayahuasca Cielo. 35 gr. om 35 gr. Chacruna neem ik. 2 uur zachtjes koken met 3 eetlepels appelazijn, afgieten en uitkoken tot 150ml. ==> opdrinken niet lekker iig, wrang en bitter.
Na 45min. een soort van electromagneet in mn hoofd die aandacht moet hebben, dus ik ga liggen. Gelijk allerlei werelden door die kennelijk als morfogenetische vormvelden voor ons bereikbaar zijn, deze informatie zit niet in mijn hoofd iig dat weet ik zeker !
Not for the faint at heart. Was wel 2 dagen depri daarna, das minder...

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Jur)
Snelle levering en prima kwaliteit.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Laatst bekeken items